Saturday, 16 July 2011

.[#3] Promote Tetap Promote.


,Haa...baru 10 blog kan aq promote kat entri yang sebelum ni...ada baki lagi 10 blog...InsyaAllah aq akan cuba habiskan promote blog hari ni jugak...nanti kalau lama sangat da tertangguh aq terlupa pulak nak promote blog korang...heee...klik #1SINI dan #2SINI untuk ke senarai promote blog sebelum ni...jom blogwalking...! (^^,)

Fana - http://diari-fana.blogspot.com

Ninie - http://ninieazriena91.blogspot.com

H.J - http://ubibadok.blogspot.com

Ceria Gurlz - http://ceriagurlz.blogspot.com

Diana - http://ftndiana.blogspot.com


NOTA KECIL :

,Haaa... ada yang pergi GRADUAN Aspire 2011 tak..? Tak tahu apa tu...? Cuba klik SINI...

**Terima kasih kerana membaca entri .[#3] Promote Tetap Promote.

22 comments:

  1. huhu tak pergi graduan aspire

    ReplyDelete
  2. @H.J

    sama2...kan aq da janji nak promote blog yg join segmen bahagian II hari tu... (^^,)

    ReplyDelete
  3. @Freaky

    aq mmg cadang nak pergi tapi tgh hari tadi cuaca tak megizinkan...huhu~

    ReplyDelete
  4. @saiazuan

    pe salahnya tolong member2...kan? ni je yang termampu buat...=)

    ReplyDelete
  5. @hira

    semua awak da terjah ye...(^^,)

    ReplyDelete
  6. thanks taw
    sory bru online arini..
    hahahaha..

    ReplyDelete
  7. @Dianaa

    hee..sama2 diana...eh..retis..haha~

    ReplyDelete
  8. @sergeant keroro

    erk...rugi lak aq tak pergi kan..? adehhh =_=

    ReplyDelete
  9. rajin seyh buat segmen pastu promote, tea belom cukup gegeh lagi...


    p/s: gegeh nk kasi komen je. xDD

    ReplyDelete
  10. @Tea

    penat woo buat segmen...tgh cari kekuatan lagi ni nak handle segmen...mahu tak penatnya kalau beratus yg join...heee~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com