Thursday, 14 July 2011

.[#3] Sambutan Segmen Di Luar Jangkaan.

,Da sampai bahagian ketiga da ni... ada yang da malas... kalau malas macam mana nak capai target tambah rakan blogger tu... heee... sape yang belum berkenalan lagi dengan rakan blogger sebelum ni.. sila klik laju-laju SIRI #1 dan SIRI #2... heee... masih ada lagi yang nak join... KLIK SINI dengan kadar segera... ada beberpa jam je lagi sebelum segmen ni ditutup... cepat...lepas pukul 10 malam... segmen ni aq tutup ye... ^_^

,OK... ni aq sambung senarai link blogger yang join segmen ni : SIRI #3

#41-50



#51-60



NOTA KECIL :

,Huuuhhh... ni mahu sampai SIRI 4# ni... hehe ~ jom singgah nak kenal rakan blogger... (^^,)



**Terima kasih kerana membaca entri .[#3] Sambutan Segmen Di Luar Jangkaan.

10 comments:

  1. eyra join sekaki orite . >_<
    http://eyraatiqasuhaimi.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

    ReplyDelete
  2. @kotak bulat

    ada lagi la KB... belum masukkan link lagi...haha... semputtt...

    ReplyDelete
  3. bru tau semput kan...hahaha.. :P
    nk join segmen mmg seng..nk uruskn segmen yg semputtt... :P

    ReplyDelete
  4. @kotak bulat

    haha... pengalaman buat segmen pertama yang menyemputkan... haha~

    pengalaman kot... hee~

    ReplyDelete
  5. haha..nice..more blogger friends! ^^

    ReplyDelete
  6. thanks tau. next time buat la segmen lagi. msti ika join.

    ReplyDelete
  7. @I

    same2 ika..kalau ada masa free nanti sy buat lagi ye... thankz tau join... (^^,)

    ReplyDelete
  8. yayyy ! got my url ! http://bloomsyazituaq.blogspot.com/ . saia suka saia suka .

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com