Saturday, 16 July 2011

.[#4] Promote Tetap Promote.


,Huuuhh...ni 5 blog yang terakhir aq nak promote...ada yang baru aktif berblogging lagi lama dari aq...dan ada yang baru je berblogging mula tahun ni...heee...blogger baru atau lama sama je...semua blogger kan...jom la meramaikan kenalan dalam dunia blog ni...kalau boleh dijadikan geng lagi bagus...betul tak? hehe ~

Myra - http://myramyra89.blogspot.com

IKA's - http://oiikaoi.blogspot.com

cik asma bluppy - http://asmabluppy.blogspot.com

Sayang Kamoo!! - http://nurasyiqinfadzil.blogspot.com

Eunice GM - http://justmeandeunice.blogspot.com


NOTA KECIL :

,Yeahh!...tamat sudah aktiviti promote blog rakan blogger untuk segmen hari tu...terima kasih semua yang da terlibat secara langsung dalam segmen hari tu demi memeriahkan lagi dunia blog...heee (^^,)

**Terima kasih kerana membaca entri .[#4] Promote Tetap Promote.

15 comments:

  1. header ada kucing comel nice..semua blog belum pernah lawat lagi

    ReplyDelete
  2. @Bro ahmad

    nanti boleh la terjah2 blog dorang ni bro... heee~

    ReplyDelete
  3. xdak org nk promote blog ku...huhu..:P..hahA

    ReplyDelete
  4. @Syarafi[skyforce331]

    haha...hari tu nape tak join bro..kalau tak boleh promote sekali..hee~

    ReplyDelete
  5. thanks so much for this segmen! ^^

    P/S: thanks coz masih trme eh..hee..>.<

    ReplyDelete
  6. thanks ye...
    may ALLAH bless u=)

    ReplyDelete
  7. @hira

    wahh..mmg best la...semua da terjah ye...heee ^_^

    ReplyDelete
  8. @Tea

    yeah...promote blog di hari minggu...heee~

    ReplyDelete
  9. time bosan memang tu je la jawapannya~ :D

    ReplyDelete
  10. @sergeant keroro

    aq tak jangka pon segmen tu ada sambutan...kalau aq buka seminggu la segmen tu...confirm tak terbalas jejak wooo nanti...huhu~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com