Thursday, 14 July 2011

.[#4] Sambutan Segmen Di Luar Jangkaan.


,Fuhhh... makin da dekat masa aq nak tutup segmen.. makin banyak blogger yang join... serius... aq memang tak jangka langsung segmen pertama aq akan dapat sambutan yang diluar dugaan aq... huuuhhh... tarik nafas kejap... sape yang nak join lagi... segmen masih dibuka... ada lebih kurang dalam 1 jam 15 minit lagi segmen akan ditutup... korang boleh terjah rakan blogger yang korang belum sempat terjah kat SIRI#1SIRI#2 dan SIRI #3 dekat link tersebut... 

Huuhhh... semputtt... haa.. ni senarai link blogger yang join segmen ni : SIRI #4


#61-70



#71-80



P/S : huhhh... masih ada baki lagi link yang belum dipublish ni... harap bersabar ye rakan bloggerku... ada 30 minit je lagi sebelum segmen ditutup... yeay!!! huhu~


NOTA KECIL :

,Heee...siap da pon senarai yang keempat... da 80 rakan blogger join ni... fuhhh.... terima kasih korang... Nanti kalau aq ada masa aq buat segmen lagi... thankz support aq... (^^,)


**Terima kasih kerana membaca entri .[#4] Sambutan Segmen Di Luar Jangkaan.

8 comments:

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com