Monday, 18 July 2011

.Aku Blogger Baru La Bang!!.

,Segmen Di Bangku Kosong kembali lagi..."Aku Blogger Baru La Bang!!"...haa...syaratnya mudah je kalau nak join segmen ni...blog dan blogger baru yang kurang dari 1000 followers...hee ~

Klik header BK untuk join segmen ni...

,Haaa...apa yang perlu ada dalam entri?

Nama blogger dan nama blog
- Nama blogger mengikut dalam IC Izzat Nazmi Saiful Bahri...heee...agak panjang sikit nama tu...nama blog ni adalah !  © Zon Skytech BELOG™ !...

Tarikh atau tahun pertama kali berblog
- Blog !  © Zon Skytech BELOG™ ! mula aktif pada 4 April 2011...heee...masih baru lagi...ada la dalam 3 bulan lebih...(^^,)

Entri paling popular

Widget paling best
- Haaa...widget Histats Page Hit Counter la yang paling kalau nak letak dalam blog sebab boleh tahu statistik blog macam mana....

Widget paling tak best
- Ermm...widget paling tak best rasanya widget music player yang takde button pause...hehe ~


OK...siap! Selamat berkenalan bagi yang belum mengenali blog ni...rasanya memang takde orang kenal pon blog ni...hehe...blog ni hanya blog picisan...entri yang terhasil dalam blog ni adalah daripada daya imaginasi tuan blog sendiri...imaginasi lebih ni...tu je la kot...kalau panjang sangat nanti takut tak sempat hantar entri pulak kat BK...eh...lambat lagi rupanya ye...


Tarikh tutup : 20 Julai 2011...jam 5 petang....


**Terima kasih kerana membaca entri .Aku Blogger Baru La Bang!!.

12 comments:

  1. Salam.
    Wawiii .. terima kasih sebb sudi join, izinkan saya guna semua maklumat ini untuk buat analisis yer .. :)

    ReplyDelete
  2. @HasrulHassan [HH]

    Sama2 abg Hasrul...

    nak dianalisis..?? hee...boleh je..(^^,)

    ReplyDelete
  3. wewitt. blogger baru tp dh hebat seyh. :D

    ReplyDelete
  4. @Tea

    sy tak hebat...sy cuma blogger biasa je la tea...ada lagi blogger kat luar sana yg lagi hebat tau...(^^,)

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum...


    saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

    anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

    happy blogging :-)


    regards,
    BLADE EDGE

    ReplyDelete
  6. @BLADE EDGE

    Waalaikumussalam...

    Selamat pagi...heee (^^,)
    btw..happy blogging jugak ye... =D

    ReplyDelete
  7. tak sempat, huhu T.T

    p/s : banyak benda tol aku tertinggal

    ReplyDelete
  8. Gulp....x ramai org kenal ke? Follower giler ramai.... Er..salam perkenalan dari BK

    ReplyDelete
  9. @Aziela

    heee...mmg tak ramai kenal la..blog ni pon baru lagi kan..(^^,)

    salam perkenalan...=D

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com