Saturday, 30 July 2011

Aku Perampas !


,Huuhh..dengan kuasa veto yang aq ada...akhirnya aq da berjaya rampas balik laptop aq daripada sepupu aq yang da terjumpa game Angry Birds Rio kat dalam laptop aq...sebab tadi maksu aq nak pinjam laptop aq kejap..haha..

..kejam tak aq main rampas je..hee..."I'm sorry"..haha~

,Tak sempat aq nak ambil gambar dorang tadi..berebut nak main game Angry Birds Rio ni..nasib baik aq da lama berhenti main game ni..kalau tak dengan aq sekali kot join main game ni..(^^,)

Gambar pinjam Google =D

..ada lagi ke yang main game Angry Birds Rio ni haa...hee..


NOTA KECIL :

Game yang aq buat pagi tadi kat SINI tu sorang pon belum teka jawapan dengan betul...heee~

**Terima kasih kerana membaca entri Aku Perampas !

25 comments:

  1. laaaaaa.. itu punya pasal ka? pelik la ini orang. hahaha :D bagus, berjaya juga on laptop :p

    ReplyDelete
  2. jangan kasi budak main game. nanti rosak :D

    ReplyDelete
  3. @hira

    haha...tajuk entri mesti gempak..hee~

    takpe la..sesekali dorang nak main game kan..(^^,)

    ReplyDelete
  4. @sergeant keroro

    aq malas main game ni..bukan burung tu marah..aq yang Angry main game ni..haha~

    ReplyDelete
  5. lain kali cakap dengan dorang, main lama-lama eh? abang tak pakai pun tak apa. hahahaha :D baik betullah kalau macam tu :p

    ReplyDelete
  6. budk2 kalo men lptop/koputer ganas...huh

    ReplyDelete
  7. heeee.....hiok, hiok, hahha..
    mmg tgh gile game ni..

    ReplyDelete
  8. @hira

    haha..pagi esok bila tengok balik..da tak rupa laptop da..haha~

    ReplyDelete
  9. @SoLy SoLicious

    kalau nak kasi dorang main pon..kita kena perhati la..kalau tak memang habis la..hee~

    ReplyDelete
  10. @aq noor

    haha..da main game ni susah nak berhenti nanti..hee~

    ReplyDelete
  11. seriusly ayie tak lyan game sekrng nie..heheh

    ReplyDelete
  12. @cucu umie

    hee..sama la..skrg ni da kurang sikit layan game ni..(^^,)

    ReplyDelete
  13. oink!oink!

    binatang bulat berwarna hijau..hahaha..

    aku suka yang hitam tu..montel gila..haha

    ReplyDelete
  14. @Suhazli

    haa..betul tu..da la kamikaze..haha~

    ReplyDelete
  15. Han dh habis pn dok maen lg...heheh

    ReplyDelete
  16. @Panggil aku Han

    main game ni perlukan kesabaran sikit..hee~

    ReplyDelete
  17. Angry bird rio yang paling best! :D

    ReplyDelete
  18. kb pernh gak try main angry bird.. tp kb yg jdi angry bile main..hahhaa...

    ReplyDelete
  19. @Dianaa

    haa..betul tu..best je tengok burung2 ni kena lastik jauh2..haha~

    ReplyDelete
  20. @kotak bulat

    haha..sama la KB..kita yang angry main game ni..(^^,)

    ReplyDelete
  21. hahhaa tea main lah angry birds rio nih. xDD

    ReplyDelete
  22. dah laa abah tea belikan baju angry birds utk tea. hahah.

    ReplyDelete
  23. wahahhaaaa .. Tia mula2 je gilos ngan game ni .. lepas dah lama2 boring sebab tak lepas ajeee . grr ~~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com