Friday, 8 July 2011

."Aku Suka Masuk Blog Ni".

,Salam pagi Jumaat...


,Setiap blogger ada pendapat masing-masing kan tentang blog yang mereka kunjungi... aq pon tak engat berapa blog da yang aq masuk semalam dalam satu hari... aq rasa ada la dalam ratus jugak la blog aq da masuk semalam... huhu...

"Oh mak aihhh... rajin betul ko BW kan?"...mesti orang akan tanya soalan ni... soalan yang kerap diajukan... eh... betul ke ayat aq ni... heee... kena la berusaha sikit... takkan nak tunggu orang datang blog kita... baru nak kita nak datang blog dia kan... heee...

,haaa... kalau blog tu memenuhi kriteria...mesra pembaca... tuan blog pon jenis tak sombong... pasti blog tersebut menjadi pilihan untuk terus baca entri terbaru dan tinggalkan komen pada entri tersebut... hee...

,Haa... setiap blogger mesti ada cara mereka tersendiri untuk tarik pembaca ke blog mereka... aq ni jenis tak kisah sama ada blogger tu publish entri panjang atau pendek... aq akan baca entrinya kalau aq rasa ia menarik perhatian aq untuk terus membacanya dari mula sampai habis... 


"Aku suka masuk blog ni...haaa.. ni yang buat nak tunggu entri terbaru ni.." hehe (^^,)

,Nak jadikan blog kita mesra pembaca... macam mana ye...? 
,haaa... aq pon tak pasti blog aq ni dalam kategori tu ke tak ni... haha...



NOTA KECIL :

,Haaa... aku suka masuk blog mana ye...?? jeng...jengg... jeng... haha...

**Terima kasih kerana membaca entri ."Aku Suka Masuk Blog Ni".

50 comments:

  1. salam,
    setiap blogger ada cara masing2...
    kalau abg eq suka letak pic dan buat entry seringkas yg boleh sebab abg eq tau ada blogger tak suka baca entry pjg...hehe

    happy weekend bro!

    ReplyDelete
  2. Salam alaik

    Rajin bro..

    Nak naik traffic ke? hehe

    ^_^

    ReplyDelete
  3. klu semua blogger mcm izzat kan bgs..

    ReplyDelete
  4. Betul tu...Sis pun cam tu jugak...suka kunjung blog orang kalau ada masa.....hihihihi

    Vote Anak Sis

    http://hairuliza-anakku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. @eqbalzack

    salam abg eq...
    sy pon suka entri yang ringkas je.. takut kalau buat entri panjang nanti takde siapa nak baca... kalau nak buat entri panjang, kena selitkan gambar.. baru nanti pembaca tak bosan...heee...

    ReplyDelete
  6. =)
    betooll! sgt sokong..heee..x tawula h blog mne suke pegi..blog yg ajin singgah ke blog sendri kot..hihi~ moning friday!

    ReplyDelete
  7. @naim

    Waalaikumussalam...

    tak la kejar trafik... kalau terlebih rajin mmg macam ni... tapi kalau da dtg malas dia mmg sehari tu kdg2 tak BW langsung.. ikut mood jugak...

    ReplyDelete
  8. @Cik Rose Cute

    hehe... betul tu sis.. kalau rajin mmg suka lawat rakan2 blogger ni... dpt kenal ramai geng... hee~

    ReplyDelete
  9. @aimie amalina

    blog sendiri mmg la sy rajin pergi... heee =D

    ReplyDelete
  10. hi izzat...amboih smpai 100 eh? sy pun tak pnh kira lak stkt ni...hehe...agaknya blog mn yg jd pilihan tu kan?

    ikut izzat ^^

    ReplyDelete
  11. tea suka masuk sini. kalau xkomen pun just baca pn okeh kan? jgn marah. heee.

    ReplyDelete
  12. @Munna

    tu masa mood rajin tgh on.. kalau tgh off... nak BW 10 blog pon rasa malas...

    ,kdg2 line internet yg buat mood rajin tu terpaksa di off kan kejap.. heee....

    eh... mane boleh tiru... haha ~
    sekadar berkongsi je entri ni...

    ReplyDelete
  13. @Tea

    hehe... jadi silent reader pon takpe...

    *ada silent reader blog den ni... haha *

    ReplyDelete
  14. aku suka merepek kan diri.. kih kih kih.. tp aku suka baca yg ringkas2 je..kih kih kih

    ReplyDelete
  15. betul2 kalau agak-agak menarik mohon untuk dikongsikn

    ReplyDelete
  16. tak suka sangat jadi silent reader . nak jugak kasi pendapat :)

    ReplyDelete
  17. lately ni myrha rajin bw.nak eratkan relationship dgn blogger2 lain.
    boley tmbah kawan :)

    ReplyDelete
  18. slm pagi jumaat yg sejuk sbb hujan grrrr....kite suka sggh blog ni dn juga kawan2 lain.kdg2 tajuk entri memainkan peranan penting menarik minat blogger utk klik.


    p/s-->kdg2 entri terpaksa panjang bila ia melibatkan pendapat he3...

    ReplyDelete
  19. @ArulchelseA

    samalah macam aq... haha.. kalau ada gambar kira bonus la... heee~

    ReplyDelete
  20. ko memang rajin izzat!!tabik la kat ko..huhuh

    ReplyDelete
  21. tol to...
    tak sume suke care penulisan
    kite

    ReplyDelete
  22. @tia @ Ini Kisah Tia

    haha... cayalah Tia.. tp sy suka jadi dua2... silent reader & pengomen.. hehe~

    ReplyDelete
  23. @cik myrha

    hehe... bagus la macam tu...nanti bila da ramai rakan blogger mesti best...(^^,)

    ReplyDelete
  24. @||aLeaSaRa||

    salam pagi jumaat...
    tajuk tu paling penting... baru kita tengok isi entri tu macam mana... kalau rajin lagi tinggalkan komen.. heheh~

    p/s : kalau entri pendek macam ni menandakan sy kekurangan ayat da... haha~

    ReplyDelete
  25. @Suhazli

    hehe.. bukan selalu aq rajin cmni.. lagi2 kalau line internet jelez dengan aq... haha~

    ReplyDelete
  26. kalau banyak masa, BW pasti akan di buat. ;)

    masing2 ada cara masing2 kan dalam penulisan. ;)

    ReplyDelete
  27. @noona

    betul tu... ade yg suka dan ada yang tak suka... adehh... =_=

    ReplyDelete
  28. @siti kektus

    yup... setuju sangat... tapi kalau byk masa... line internet pulak kdg2 jelez tgk kita nak BW pon susah jugak... heee~

    setiap blogger ada cara2 mereka sendiri utk tarik pembaca ke blog mereka... ^_^

    ReplyDelete
  29. @eqbalzacknetu tuu aku sendiri malas nak baca panjag=ng..sbb tu entri aku semua x panjang..kalu panjang buat part1 dan part 2 hihihi...opsss tumpang lalu ek..

    ReplyDelete
  30. blog zana suke masok x ? nie mesti kes terpakse masok sebab zana da bagi link suroh komen ,. heee :p

    moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana =)

    http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/bentuk-badan.html

    ReplyDelete
  31. hehe..selamat berjuang berblog..hehehe

    ReplyDelete
  32. betol2!
    kene rajin singgah blog org.. baru org kenal blog kite..
    hehee..
    suke blog yg best2!

    ReplyDelete
  33. first tajuk entry lepastu cara penulisan la kot + tambahan gambar yang menarik!

    ReplyDelete
  34. errr..err...er... sy sombong! dah~ tak mo komen~




    (emo lebih)

    ReplyDelete
  35. aku lambat komen eh? haha, tido lame punye pasal :P

    betul, kadang2 tak tahu camne nak tarik pembaca masuk :P

    ReplyDelete
  36. @KinosKoko

    heee... sama2 la kita berjuang ye... (^^,)

    ReplyDelete
  37. @Cik Ezy

    betul2... dgn cara tu la kita dpt kenal blogger lain... heee~

    ReplyDelete
  38. @sergeant keroro

    haha... alien kena cukup tidur... wahah...

    tu la... sama la macam aq... nak update satu entri pon lame ooo... hahah~

    ReplyDelete
  39. cer masuk blog aku, ko suke tak?hehe

    btw, tak suke entry pnjg2 tapi kadang2 aku pun terbuat entry panjang gak..keke

    ReplyDelete
  40. @Wanie

    haha... da masuk pon blog..
    selagi takde WV... blog pon simple...aq OK je nak masuk... heee~

    haha... kat blog ni susah nak jumpa entri panjang... cubala godek2 arkib tu... heee

    ReplyDelete
  41. hehe btol tu, setiap blogger ade cara msg2.. sy suke post sesuke hati sy, bkn sesuke hati org lain.. klau ade yg x suke terpulanglah, hak msg2 kn.. hee

    ReplyDelete
  42. @bumbleB

    lain blogger.. lain cara dia.. tapi saya lagi suka entri pendek... takyah nak fikir lama sgt nak taip satu entri... hee~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com