Thursday, 7 July 2011

."Aku Terima.."


,Haaa... bukan aq terima nikahnya ye... harap maklum... heee... patut la malam tadi aq susah nak lelapkan mata... "Aku terima... walaupun result exam aq kali ni menurun sikit dari semester lepas".... mula-mula dapat tahu result aq rasa down la sikit... memang aq tak tipu la kan... huhu... =_=

,...tapi banyak yang sokong aq dari belakang... ini bukan titik noktahnya... masih jauh lagi perjalanan aq... anda mampu mengubahnya... heee... mungkin ada subjek yang aq ambil dalam semester lepas aq kurang menguasainya... aq pon tahu aq jawab apa... aq da cuba... keluar je dewan peperiksaan memang tawakal je masa tu... 

,aq tak salahkan sesiapa... memang salah aq... tapi aq da cuba buat yang termampu... tapi apa kan daya... kita hanya merancang... kita da berusaha... Allah yang menentukannya... kan...kan... (^^,)

**Haa.. Izzat... pointer kamu macam mana..?? tu la... main-main lagi... jatuh sikit la... aq sengih je kat lecturer aq tu... sesekali kita kena belajar terima semua ni.... "Aku Terima.."... heee~


NOTA KECIL :

,OK... lepas ni da semester ahkir.... azam baru.. semester baru... heee.... peace !!


**Terima kasih kerana membaca entri ."Aku Terima.."

28 comments:

  1. xpe...cube lagi sem depan ^_____^

    ReplyDelete
  2. @SoLy SoLicious

    sem depan da Latihan Industri da... tak jumpa da dgn lecturer2... huh~

    ReplyDelete
  3. @kotak bulat

    hehe... mana ade nangis.... mata masuk habuk je ni... haha~

    ReplyDelete
  4. usaha lg tuk kejeyaan next semesta..

    ReplyDelete
  5. sem depan cuba lagi jom, aku jatuh banyak :P

    ReplyDelete
  6. takpe..jadikan kekurangan sem ni sbg pembakar semangat untuk sem depan...yang penting kita dah bagi yang terbaik. lepas tu, berserah kepada-Nya.

    ReplyDelete
  7. @sergeant keroro

    haha... aq pon jatuh gedebuk jugak la... takpe2.. sem depan ada lagi... (^^,)

    ReplyDelete
  8. @Alisya

    betul tu... jatuh bangun tu perkara biasa... yang penting jgn cepat putus harapan...

    btw, thankz... ^_^

    ReplyDelete
  9. jangan give-up okeyh??
    ade mase lagi kan...
    lepas ni.. fokus betol2 okeyh
    ehehe

    ReplyDelete
  10. @adeque

    hee... OK.. masih panjang lagi perjalanan..

    ,da bersemangat balik ni... btw, thankz ye... heee~

    ReplyDelete
  11. alamak... sabar yer... tingkatkan usaha, doublekan prestasi okeh?..

    ReplyDelete
  12. @GaRy™

    hehe... cuba lagi next sem... ada 1 subjek killer sem lepas... mmg killer aq betul2.. haha~

    ,btw... thankz gary... (^^,)

    ReplyDelete
  13. useha tanga rumah.. kih kih kih

    ReplyDelete
  14. @ArulchelseA

    haha... ado yang nak kena mangkuk terbang ni... kah3~

    ReplyDelete
  15. gud luck k .. pa2 pun cuba lg nnti .. chaiyokk !!

    ReplyDelete
  16. ok la..never ever give up bro.. lain kali ada lagi kan?gagal sekali tak maknanya nak gagal lagi kan?jangan bunuh diri sudah..huhu gurau jek..

    ReplyDelete
  17. @Suhazli

    betul tu... peluang masih ada.. yezz... ! haha... aq masih waras lagi ye... (^^,)

    ReplyDelete
  18. @Izzat Nazmi Saiful Bahri

    haha.. aku tanya study mne xnak gtau ek?nape ye?

    ReplyDelete
  19. jwpn bg ko lh kn ijat...
    ko kne push kuat sikit tuk sem nie....
    tp ko jngn push nk beranak lk.....bhya t.....
    heeehheehehhe...pape pun...kte kn satu group....

    ReplyDelete
  20. @scorpiongirl ajaar

    heee.. ye.. aq tahu...
    haha... push tu nak buat pe..

    yup.. kita kan geng...bukan geng bas sekolah ye... kah3~ (^^,)

    ReplyDelete
  21. saper nk jd geng bas sklh ko 2...
    well push tuk report final nie...mcm biasa lh....

    ReplyDelete
  22. @scorpiongirl ajaar

    haha... mmg kena push kaw2 last sem ni... report oh! report... (^^,)

    ReplyDelete
  23. jat ko jngn push smpai terberanak lk..
    sia-sia t ko jd mak kpd ankyg ko push 2...
    x psl2x aq n dila jd makcik kpda ank2x tu nnt....
    hahahhahaaha...
    wey adq ko riak dowh....dyer riak sbb blh klh kn kite....

    ReplyDelete
  24. @scorpiongirl ajaar

    haha... makin tak betul aq kalau layan korang berdua ni...

    ... biar la..

    tp bg aq utk semua sem lagi penting... kalau dapat ats 3.5 ke atas da jadi biasiswa da kan...heee...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com