Wednesday, 20 July 2011

.Alien Mengganas Di Blog.


,Erk...malam ni blog aq kena serang dengan sergeant keroro ni....aq saje la tinggalkan blog aq kejap tadi...nak buka FB...bila buka je dasboard...perghhh...alien da mengganas ni...habis semua entri blog aq yang seminggu lepas punya kena terjah...haha~

,Haa...ni bukti keganasan alien kat dasboard blog aq...!! maklumlah...baru pulang ke bumi...sebab seminggu tak balik bumi..habis semua blog diserangnya...haha~



,Haaa...thankz bro...rajin betul ko terjah semua entri yang lepas ye...bukan blog ni je...ramai lagi da kena dengan serangan dahsyat ko tu....memang terbaik la...tapi kalau penat rehat dulu bro...satu blog entah berapa entri ko terjah ye....(^^,)


NOTA KECIL :

,Terkejut wooo masa mula-mula buka dashboard tadi...aq ada buat entri panas ke hari ni..takkan la kot...rupa-rupanya alien mengganas...cuak aq bro....haha... =D

**Terima kasih kerana membaca entri .Alien Mengganas Di Blog.

33 comments:

  1. Huahahaha... betul3... dia sangat gigih! Memang blogger sejati...

    ReplyDelete
  2. memang mengganas..same happen to me.huhu

    ReplyDelete
  3. hahaha. hebat betul. semua dia terjah. nah nah. nak bagi hadiah. sila-sila buka. anda di tag! hahaha :p

    http://zahiradzul.blogspot.com/2011/07/cik-ayus-2nd-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. alien tahap cipang ni..haha

    ReplyDelete
  5. wahh bila kero nk mengganas kt belog tea plk ni. sobs sobs.

    ReplyDelete
  6. dashatnya..alien menganas hahaa..jangan sampai blog bro..takut xixi gurau je,,p

    ReplyDelete
  7. @Shuk_ArChie

    haa...betul2...mahu pengsan aq kalau macam tu...heee~

    ReplyDelete
  8. die sgt gigih... gary pun wat entry sama cm awak semalam..die komen gary punye sma cm awak

    ReplyDelete
  9. @syarifahsidrus

    haha...ramai da kena terjah rupanya...(^^,)

    ReplyDelete
  10. @hira

    tu la...semua blog diserangnya...heee~

    ada hadiah..hadiah pe..??haha~

    ReplyDelete
  11. @H.J

    bila alien da mengganaz..macam tu la jadinya...haha~

    ReplyDelete
  12. @Tea

    kena tunggu la tea...nanti tea baru tahu rasa kena serangan macam mana...hahha~

    ReplyDelete
  13. @Bro ahmad

    kena siapkan pasukan pertahanan awal2 la bro...nanti kena serang pon relaks je...hahha~

    ReplyDelete
  14. memang betul2 ganas alien ni..hehehe

    ReplyDelete
  15. haha, aku relax-relax jek ni XD

    p/s : tea sabor ye, nanti serang :P

    ReplyDelete
  16. @AMMAR YASIR

    sangat bahaya kalau da mula mengganaz...heee~

    ReplyDelete
  17. @sergeant keroro

    haha...ko mmg steady la bro...(^^,)

    p/s : get ready ye tea...nanti kena serang...haha~

    ReplyDelete
  18. hahahahaha... ko pun dah kena ke bro.. hehehe~.. sumpah lawak...

    ReplyDelete
  19. @GaRy™

    haha...kena jugak la bro...habis-habisan kena serangan...menggigil tgn aq pegang mouse wooo....haha~ (^^,)

    ReplyDelete
  20. alien hijau tu comel je..haha..kena pasang anti alien ni..

    ReplyDelete
  21. ahahahaa... mmg menganas dia. ramai yg kene.. :P

    ReplyDelete
  22. @Suhazli

    haha...mane nak cari ye benda tu..kah3~

    ReplyDelete
  23. @kotak bulat

    haha...kena listkan ni sape yg kena serang...hahah~

    ReplyDelete
  24. haha. kero dah berkata-kata tu. habis laaaa.

    ReplyDelete
  25. @Tea

    haha...tea da kena serang ke belum...? hahah~

    ReplyDelete
  26. dah kena dah. takut woahh. :S

    ReplyDelete
  27. @Tea

    hahha...da kena da ke tea..
    best kan..(^^,)

    ReplyDelete
  28. best gila, tak habis approve lg. kehkeh. xDD

    ReplyDelete
  29. @Tea

    haha...bape entri tea yg kena serang..?(^^,)

    ReplyDelete
  30. haha entah. total ade 44. pehh banyak tak hengat budak alien ni komen. kehkeh.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com