Tuesday, 19 July 2011

BEN ASHAARI AJAK PILIH BLOG


...kalau nak join segmen ni KLIK header kat atas tu...

Latar belakang blog..

,Blog ni rasanya da ada kat dunia blog ni sejak hujung tahun 2009 lagi tapi masa tu tak aktif sebab masa mula buat blog dulu...ilmu pasal blog sikit pon aq tak tahu...ZERO...memang agak lama jugak la blog ni terbiar macam tu...tarikh mula beroperasi secara rasmi blog ni adalah pada 4 April 2011..sedikit demi sedikit cuba untuk bangunkan semula balik blog ni...

Kenapa buat blog? Idola?

,Mula buat blog sebab ingin nak tahu benda yang baru...nak kenal dunia blogging ni macam mana...dunia blog ni bukan sekadar untuk menulis entri dan bermain dengan coding...malah...sejak blog ni mula beroperasi 3 bulan lepas...aq mula kenal dengan rakan blogger yang lain...aq memang baru lagi kenal dunia blog tapi itu la yang menjadi penyuntik semangat aq untuk terus berblog...

,Idola aq dalam dunia blogging ni adalah Abg Ben... dari situ la aq mula...sertai segmen...memang sumber inspirasi aq...kalau tak percaya...boleh check balik entri lama blog aq masa mula-mula dulu...dari situ jugak la blog aq naik sedikit demi sedikit...aq lagi suka mula dari bawah....pembaca mesti tidak akan jemu untuk singgah ke blog abg ben setiap hari...

Kenapa blog ni patut dipilih sebagai blog yang patut di singgah setiap hari ?

,Bila disebut pasal blog ni...blog ni cuma blog personal...entri dalam blog ni pon banyak dari apa aq rasa nak tulis..aq tulis je....kalau tak banyak pon mungkin ada la sikit info yang boleh digunakan entri dalam blog ni...heee..


NOTA KECIL :

,Segmen ni akan ditutup jam 2 petang 19 Julai 2011...kalau nak join sila KLIK header secepat mungkin...peluang hanya datang sekali....

**Terima kasih kerana membaca entri BEN ASHAARI AJAK PILIH BLOG

28 comments:

  1. join jugak..singgah dr segmen yg same..^_^

    ReplyDelete
  2. singgah..
    wah taun ni baru buat blog da dapat follower banyak..ok lah tu..keep on blogging

    http://najihahfara.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-pilih-blog.html

    ReplyDelete
  3. wahh best2..teruskan usaha..usaha tangga kejayaan p

    ReplyDelete
  4. salam kunjungan...wah, dpt kunjungan dari skytechla.. suka3 trm kasih sbb sudi jenguk2 blog sy.

    ReplyDelete
  5. dah mantap dah skang ni..haha

    ReplyDelete
  6. @cik najihah

    semua ni support dr rakan2 blogger..btw,terima kasih...teruskan blogging ye...^^

    ReplyDelete
  7. @Santri T.P.I.N.I

    salam..

    sama2...terjah menerjah blog kan amalan mulia...hee~

    ReplyDelete
  8. teruskan berblog okeh...kalau ada ilmu baru jgn lupa share =)

    ReplyDelete
  9. @Munna

    InsyaAllah...mana yg boleh dikongsi pasti akan dikongsikan...heee~

    ReplyDelete
  10. wahhhh 2009 lg dah mula berblog.. lama tuuu...btw terima kasih kerana selalu menjeling2 di blog mak ye hehehe

    ReplyDelete
  11. @ADZA IRDAWATI aka MAK DARA

    blog je ada..tapi isi mmg takde langsung masa tu...hehe~ bulan 4 tahun ni baru mengaktifkan diri berblogging...

    ReplyDelete
  12. lamanya ko ber-blog =_= mesti banyak pengalaman ni

    ReplyDelete
  13. bro ezad memang mantap!hehe

    ReplyDelete
  14. @Freaky

    blog ni mmg da lama ada..tp mula2 dulu kosong..takde pape..bulan 4 tahun ni la aq baru start...aq blogger newbie ni... heee~

    ReplyDelete
  15. @Suhazli

    erk...aq pon blogger baru cm ko...mana ada mantap.. entri dalam blog ni ikut sedap rasa aq je tulis...heee~

    ReplyDelete
  16. singgah sini jugak...support kenkawan...thanks singgha

    ReplyDelete
  17. tak sempat join, haha XD

    p/s : busy sangat :P

    ReplyDelete
  18. @sergeant keroro

    ko kan kat planet keron minggu lepas...mmg la tak sempat nak join...hahha~

    ReplyDelete
  19. blogger baru ramai jdkan abg ben sbg idola. sama lah cm tea pn. :D

    ReplyDelete
  20. @Tea

    biasa la..mula2 berblog dulu mana tahu pape..tupp2 jumpa pulak blog abg ben...dari situ la mula merangkak naik..kalau tak mmg takkan jadi pe yg skrg ni...sumber inspirasi tu..(^^,)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com