Thursday, 28 July 2011

Best Ke Bila Kenakan Orang Ni?


,Haa...ada yang belum tidur lagi..? Aq pon baru nak masuk tidur ni...sebelum tutup TV tadi aq tukar la channel lain...sambil tu tangan masih menaip lagi ni kat blog...mata pon masih belum ngantuk lagi...heee...

"Da takde cerita best ke tengah malam ni..?"


,Best juga layan MTV Pranked ni kejap...kenakan orang tak beragak...kalau nak kenakan orang fikir la dulu...aq tengok je..takde la sampai terfikir nak kenakan orang macam dalam rancangan tu..serius..kesian aq tengok dorang yang kena pranked tu...apa la nasib dorang kena pranked sampai macam tu...heee~


NOTA KECIL :

,Nak sambung tengok MTV Pranked balik..lepas tu zzzzz la...hee...selamat malam... (^^,)

**Terima kasih kerana membaca entri Best Ke Bila Kenakan Orang Ni?

36 comments:

  1. @sergeant keroro

    aq hanya mampu gelak tanpa keluar suara je..sebab da pagi kot..haha~

    ReplyDelete
  2. kenekan org memang best. cuba kita kene pulak. hahaha

    ReplyDelete
  3. @Ahmad Haziq Azlan

    haha..tu la..keje nak kenakan orang je...

    ReplyDelete
  4. @Freaky

    kenakan orang mmg best..tapi kalau da kena kat diri sendiri..baru padan muka...hahaha~

    ReplyDelete
  5. tak tengok punn

    ReplyDelete
  6. @cik ayin

    hehe..da habis pun citer tu pukul 2 tadi..(^^,)

    ReplyDelete
  7. mari kite kenekan diorang pulak

    ReplyDelete
  8. sedap je kenakan orang.blh dibuat hobi..haha

    ReplyDelete
  9. toink toink. cerita apa tu? hahaha :D maaflah, tak tengok tv sangatlah :p by the way, selamat pagi cikgu! haha

    ReplyDelete
  10. kena kan org tgok pada keadaan..jgn lebih2 sadis org tu..kih kih kih

    ReplyDelete
  11. kesian kat org yang kena tu..kaw kaw diorang kenakan org

    ReplyDelete
  12. jgn sampai de yg saket jantung dah la..

    ReplyDelete
  13. benda macam ni dah ramai yang buat... radio2 po nk tiru... hmm :(

    ReplyDelete
  14. tak tengok T___T

    buat prank kat orang bestla, kalau kena takbest!haha

    ReplyDelete
  15. cite tu memang gila..haha..kesian tengok!

    ko punya pasal la ni..tetibe cari gadoh..hahaha :)

    ReplyDelete
  16. @H.J

    biasa2 tu boleh la..jgn tiru mcm mtv pranked tu..tu namanya mmg cari pasal..haha~

    ReplyDelete
  17. @Bro ahmad

    hehe..setakat tengok je mtv pranked tu..nak kenakan orang ni tak sanggup pulak la bro...(^^,)

    ReplyDelete
  18. @hira

    citer tu byk tunjukkan video kenakan orang...konon nak usik mmber2 la..heee~

    sy bukan cikgu...haha~

    ReplyDelete
  19. @ArulchelseA

    haha..betul tu..nanti jadi tragis pulak...hee~

    ReplyDelete
  20. @Marina

    tu la..kenakan orang mmg kaw2 kena..kesian dorang yg kena tu..hee~

    ReplyDelete
  21. @n a g a_g e m o k

    terpaksa gelak dalam hati je sbb waktu da pagi..dekat pukul 2 pagi kot..takkan nak gelak kuat2..heee~

    ReplyDelete
  22. @shahjiehan

    entah la..semalam pon tertengok..tu la..kat radio pon da macam2 da..

    ReplyDelete
  23. @Suhazli

    haha...nasib baik aq boleh cover lagi gelak...kesian aq tgk yg kena pranked tu...

    haha..aq pulak yg kena..? (^^,)

    ReplyDelete
  24. kadang2 best je prank kan orang. kadang2 tu rasa cam err. nak lempang pun ada. kena berpada ohh, kalau melampau memang mintak kaki le jawabnya. haha,

    ReplyDelete
  25. @Tea

    haha...kalau masa bezday kena tepung dgn telur tu biasa la den dgn mmber2 den..tapi den mesti terlepas..tak pernah kena..haha~

    yg mtv pranked ni mmg kaw2 punye kenakan org..haha~

    ReplyDelete
  26. yg mengenakan best lah.

    yg dikenakan tak best langsung. hukhuk

    ReplyDelete
  27. @siti kektus

    betul3..setuju...kalau kenakan orang best la jugak..kalau sendiri yang kena..mmg..tak best...hee~

    ReplyDelete
  28. haha. kengkawan penah nak buat masa birthday tea jugak. tapi tak berjaya sebab terkantoi. kuikui. fuhh memang selamat le. xD

    ReplyDelete
  29. @Tea

    haha..tak pernah kena lagi..sebab bezday den mesti time cuti..haha~

    ReplyDelete
  30. aku penah laa juga kena pranked ni .. pergh, memang tak perasan laa semua2 tuh .. tau2 je dah kene simbah dgn air longkang ..

    ReplyDelete
  31. @iPai

    lagi dahsyat kena pranked sampai macam tu ye..setakat ni belum pernah kena lagi pranked2 ni..(^^,)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com