Thursday, 14 July 2011

."Bilaa...Aku Sudah Bosan..".


,"Sejuk betul pagi ni...grrr"...maklum la lepas Subuh tadi hujan agak lebat kat sini...ni hujan baru je berhenti je tadi...memang niat nak sambung tidur balik je lepas Subuh tadi tapi...tak boleh nak lelap...adehh... =_=


,Erk... aq da bosan da ni asyik duduk rumah je...bila la nak mula praktikal ni...setiap hari dok mengadap laptop je...bukannya buat pe... facebook.. blog... youtube... tu je la kerja aq bila kat rumah ni... 

,Haaa... lain la kalau aq ni kaki game.. memang aq layan game je la... eh,dulu tu ye la...malangnya, sekarang ni aq bukannya kaki game sangat... tak percaya cuba check laptop aq ni...ada game apa je..tu pon lama da tak aq tak usik...haha ~


NOTA KECIL :

,Erk... hari ni filem Harry Potter 7 : Part 2 da keluar kat pawagam la...Jom3...serbu pawagam yang berhampiran...aq serbu TGV Jusco S2 je la nanti...hee ~ (^^,)



**Terima kasih kerana membaca entri ."Bilaa...Aku Sudah Bosan..".

24 comments:

  1. blh tiket lebih la..buat GA..haha

    ReplyDelete
  2. @H.J

    haha..tak mampu aq nak buat GA..kewangan tak stabil la bro..(^^,)

    ReplyDelete
  3. erm.. bila da keja nanti boring ngan keja.. hari2 merungut.. kalo leh takmo tgk muka booss huhu

    ReplyDelete
  4. @Niena Pengembara Ilahi

    nak buat macam mana kan...memang semua akan lalui benda yg sama macam tu... bila takde kerje..bosan.. bila ada kerja pon.. lama2 nanti bosan..=(

    ReplyDelete
  5. haha. serbu hp next week XD

    ReplyDelete
  6. @Cik Meyo

    tgk hari Rabu minggu depan kan.. murah sikit..heee =D

    ReplyDelete
  7. ujan2..lagi besh nak layan blog ye tak?? idea bagai mencurah2...same ngan titisan ujan tuh..hehe

    ReplyDelete
  8. @Diana @ bilakukatacinta

    haa.. tu la.. hujan da berhenti ni.. idea pon terhenti seketika ni.. heee~

    ReplyDelete
  9. yeeaahh hari ni tu..tp tk tau la kat tmpat aku duk dah smpai ke blum cite tu..ari tu trnformers pun..3 ari lewat..kih kih kih

    ReplyDelete
  10. sama..kt sini pagi2 hujan juga..jap lagi nak kerja pulak..dulu kaki game ps2 lagi..lama2 jemu..last2 jual haha

    ReplyDelete
  11. @ArulchelseA

    boleh pulak lambat 3 hari.. patutnya kena on time la kan... kan da terlambat 3 hari kat tempat ko tgk Transformers..heee~

    ReplyDelete
  12. @Bro ahmad

    owh...sama la bro... dulu mmg kaki game... ps tu macam tak nak tinggalkan... nak je main.. skrg ni.. jeling je PS2 tu...nak main pon fikir byk kali... haha~

    ReplyDelete
  13. oooo...tanam pokok anggur ye, masih belum berbuah hihi

    ReplyDelete
  14. kkita same lahhhh
    bagun pagi buat benda yg sama...
    pehh nk praktikal dah kauuu...
    grrrrr nk jugakkk..
    HP tu mmg tgk ar kn..
    hihi

    ReplyDelete
  15. @yatie Awang

    hihi... mane ada tanam pokok anggur la kak...grrr... bukan anggur..(^^,)

    ReplyDelete
  16. @Far8 budak baik

    haha... ko pon bosan jgk sama cam aq.. aah.. da last year da sem ni... heee~

    ahahhh... nak grrr jugak... amik.. haha~ nak tgk ending HP ni cmner... (^^,)

    ReplyDelete
  17. wahhh. nk pegi tgk harry potter ttuuu.

    ReplyDelete
  18. Kerja nanti lagi bosan.. Tu la manusia..Hehehe yang dah kerja terasa nak belajar balik,yang belajar terasa nak cuba yang baru.. :)

    ReplyDelete
  19. @BeloG MTT

    haa...tu la pasal MTT..bila da habis belajar nak rasa cmner bekerja pulak...bila da kerja nanti mesti nak buat benda lain pulak...pening2... hee~

    ReplyDelete
  20. aku selalu main game bila dah bosan blogging XD

    ReplyDelete
  21. @sergeant keroro

    aq da sampai tak tahu nak buat pe bila mengadap laptop bila tgh bosan...blur...hahha~

    ReplyDelete
  22. salam ezad..sentiasalah gembira dgn apa yg kita lakukn n gembirakan hati kita dgn suasana yg menyenangkn...:)

    ReplyDelete
  23. @maszull

    salam mama...betul tu mama..selagi kita mampu gembirakan hati kita ni..selagi tu la kita cuba kan..:D

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com