Thursday, 28 July 2011

Dapat Nama Baru


Haa...dapat jugak aq update entri hari ni...hee..nak update entri pagi tadi tak sempat pulak nak on laptop..da tahu hari ni nak kena bangun awal...aq tidur lewat jugak..haha...da terbiasa tidur lewat kot..kalau ada cerita best kat tv masa pagi-pagi buta tu..lagi la makin lewat tidurnya..hee..

,Pagi tadi aq kena pergi tempat praktikal aq tu...nasib baik dekat je...hee..berkenalan la dengan staff kat situ..baru jumpa je tapi macam da kenal lama..aq pon layankan je la...

,Haa...dapat nama baru pulak tu hari ni...Ms Lee yang bagi...haha..susah nak sebut ye nama aq ni..hee..yeke susah..? tak kot..

,Hee..takpe la..hari suai kenal da dapat nama baru...aq tak kisah la nak dipanggil dengan nama apa..janji nama tu OK..memudahkan orang lain..takde la terbelit lidah nak menyebutnya...(^^,)

,Memang peramah betul satu pejabat ni...walaupun kebanyakannya dalam pejabat ni berbangsa Cina..aq tak faham pon dorang borak pe tadi...aq hanya mampu senyum je...hee..macam tak sabar je da aq nak mula praktikal ni minggu depan...hari pertama puasa tu...heee~


NOTA KECIL :

,Sarapan pagi tadi pon sampai tak sempat...hee..takpe la..sekarang da waktu lunch kan..gabungkan la breakfast dengan lunch...jadi la breaklunch...brunch la senang..haha~

**Terima kasih kerana membaca entri Dapat Nama Baru

42 comments:

  1. @Tea

    hee..nama izzat..tapi i tu dibaca dengan huruf i..jadi pe..haha~

    ReplyDelete
  2. aku blum mkn lg ni bro..lapa ni..

    ReplyDelete
  3. praktikal ? selamat ber praktikal bro :D

    ReplyDelete
  4. biasa la tu..
    sy nurul jd nor..
    tp xpa, dkat2 nak sama jgk pun.. hihihi..

    ReplyDelete
  5. haha die panggil aizat? haha..english tu..

    ReplyDelete
  6. @ArulchelseA

    haa..g la makan bro..
    jom3 g lunch...hee~

    ReplyDelete
  7. @Anne Nurain

    takpe la..asalkan ada nama..dekat2 je tu..hee~

    ReplyDelete
  8. @iMBobo

    haha...yup..ejaan sama..tapi panggilan lain..
    best jugak ada nama glemer ni..heee~

    ReplyDelete
  9. @nurfatiha blacky

    kalau disebut mmg bunyinya aizat la..hee..

    ReplyDelete
  10. wah..praktikal bulan pose,,
    pejabat ramai staff cina..
    cobaan..^^

    ReplyDelete
  11. @cik cello191

    hehe..mmg cobaan..kena lalui jugak la..(^^,)

    ReplyDelete
  12. wah praktikal!!...
    aizat?..haha...boleh la..suro je diorang pggl Zat sbb tak tau beza bunyi A dgn I..haha

    ReplyDelete
  13. dapat name baru pon xpe la... janji dapat usha amoi anti kn... haha

    ReplyDelete
  14. @AfiekJibril

    haha..takpe la..mana2 pon boleh...asalkan boleh disebut..heee~

    ReplyDelete
  15. gudluck aizat..! ngeeee... :D

    ReplyDelete
  16. wah2..ada nama baru..best per =)

    ReplyDelete
  17. @ninie_azriena

    hee..nama je baru..org tetap sama..haha~

    ReplyDelete
  18. nama lain, orang tetap sama kan.. :)

    ReplyDelete
  19. @syarifahsidrus

    hehe..orgnya masih sama...tak tukar pon..hee(^^,)

    ReplyDelete
  20. Gabungan bfast ngan lunch, brunch....hhheeee

    ReplyDelete
  21. izzat la~ hahaha :D selamat berpraktikal~ isnin ni saya cuti. kesian awak kerja. tapi tapi saya kena buat medical check up =____= haha :p

    ReplyDelete
  22. @hira

    medical check up lagi best dari praktikal...heee~

    ReplyDelete
  23. dah..tukar balik nama ko..bukan ezad skytech dah..aizat skytech lak..haha

    ReplyDelete
  24. oke lah macam tu . hari praktikal nanti senang dah ..

    ReplyDelete
  25. @tia @ Ini Kisah Tia

    harap macam tu la Tia..
    semangat sikit nak praktikal kalau semua peramah..takde la sombong..hee~

    ReplyDelete
  26. ahaa. so jadi aizzat laa? hehe. takde la susah pn nama ezad, lidah dia je susah nak sebutt. xDD

    ReplyDelete
  27. @Tea

    hee..nampaknya gitu la tea..(^^,)

    ReplyDelete
  28. lepas ni kena laa control tido degan lebih baik .. hopefully hari pertama minggu depan tuh tak pengsan .. huhuh

    ReplyDelete
  29. @iPai

    lepas ni kena set balik masa tidur ni...biar normal balik..

    harap2 OK la minggu pertama puasa nanti..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com