Sunday, 31 July 2011

Di Sebalik Nombor 888

Hee..memang cantik la nombor rakan blogger tu..da jadi 888..semua nombor sama je..lepas ni 900 dengan 911 la pulak..hehe..bila nak bertukar jadi 4 angka..? haa..berangan lebih aq ni..dalam mimpi boleh la..(^^,)


Blog Sekadar Catatan :

http://cheguzam.blogspot.com

Terima kasih semua rakan bloggerku.. =D


NOTA KECIL :

,Haa..apa aq nak buat petang Ahad macam ni ye..hee..

**Terima kasih kerana membaca entri Di Sebalik Nombor 888

30 comments:

  1. pergh cantik tu 888.. pasni 999 pastu 1111 :D

    ReplyDelete
  2. heheheh...tak lme je lg tu..nti jd 4angka. :)

    ReplyDelete
  3. @kotak bulat

    hee..lama lagi kot..

    tapi kalau dalam mimpi mesti cepat je naik kan KB..haha~

    ReplyDelete
  4. nak unfollow pastu follow blog ni balik boleh tak? (nak dapat no 888 punya fasal)

    ReplyDelete
  5. @Dhiya Fariza

    hee..sebelum keluar entri ni mungkin boleh kot buat cmtu..hee~

    ReplyDelete
  6. tahniah... nanti masuk 4 angka plak..
    hihi

    ReplyDelete
  7. inga ape 888 tadi..hehe
    pasni 999 pulak..pastu 1111..

    ReplyDelete
  8. dah bnyak dah tu ezad..aku tak sampai 300 pom lg..haha

    ReplyDelete
  9. @syarifahsidrus

    haa..ingat pasal pe tadi..?
    InsyaAllah kalau ada yg support..ada la rezeki tu..

    ReplyDelete
  10. @H.J

    tapi ko lagi popular dari aq kan bro..hehe~

    ReplyDelete
  11. tahniah..kalau bro lambat lagi..p

    ReplyDelete
  12. wahh bestnyaaaaa. dah ada ramai follower. jeles jeles. ;p

    ReplyDelete
  13. tahniah..nak dpat nombor 2 jauh lagi..he..he..

    ReplyDelete
  14. @Bro ahmad

    hee..mesti akan capai jugak nanti..=D

    ReplyDelete
  15. @Tea

    kalau ada readers byk ni kan best..mesti meriah..hee~

    ReplyDelete
  16. @sobri yaacob

    thankz bro..mesti boleh la dapat..takde pe yg mustahil kan..hee~

    ReplyDelete
  17. hahaha :D eh, semoga cepat-cepat dapat banyak follower. then, buat segmen lagi tau! haha :p

    p/s: congrates! lupa pula. hoho

    ReplyDelete
  18. @hira

    hee..entah la..tak tahu bila nak buat segmen ni..heee~

    btw..thankz..(^^,)

    ReplyDelete
  19. waaah folower dah ramai tu bro :)

    ReplyDelete
  20. cantik ah ko!!tahniah bro..kongsi sikit nak?haha

    ReplyDelete
  21. @Suhazli

    kalau boleh kongsi da lama aq kongsi..hee~

    ReplyDelete
  22. haha tau takpe. banyak komen masuk lagi tea suka. ngeee.

    ReplyDelete
  23. tak sangka belog ku adalah yang ke 888. terima kasih ye

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com