Tuesday, 19 July 2011

Eh...800 la..



,Haa...sebelum ni 700 dengan 777 aq da terlepas...tak dapat dikesan...hehe...kali ni dapat jugak aq kesan rakan blogger yang ke-800...kee...

,Jom terjah tuan belog ni dengan blognya sekali...tuan blog namanya Along...kalau nak tahu lagi kena la masuk blog ni ye...heee (^^,)


NOTA KECIL :

,Terima kasih semua rakan blogger lain yang da support blog ni...tanpa korang...serius...blog ni tak ke mana...hehe~

**Terima kasih kerana membaca entri Eh...800 la..

27 comments:

  1. @TeAqArH

    hehe...terjah jgn tak terjah...(^^,)

    ReplyDelete
  2. tahniah..^_^ salah sorang ahli kt sini,

    ReplyDelete
  3. @Green Apple

    makin meriah dgn kehadiran blogger yang makin ramai kat dalam dunia blog ni...(^^,)

    ReplyDelete
  4. tatatatataatattahniah :)

    ReplyDelete
  5. wah!!!! tahniah!! aq x tau bila nak sampai 800.. T__T

    ReplyDelete
  6. kejap je naik 800!!!!! arggghhh...
    *dengki ni.. :P

    ReplyDelete
  7. ezad ~ so sweet la ,, thx yea :)

    ReplyDelete
  8. @cik ayin

    nape panjang sgt ejaannya tu cik ayin...heee~

    btw..thankz..(^^,)

    ReplyDelete
  9. @GaRy™

    thankz gary...tak lama lagi tu...heee~ (^^,)

    ReplyDelete
  10. @kotak bulat

    heee...nape ni KB...? KB da byk..bg la sikit...hahaha~

    ReplyDelete
  11. @~aLoNg~

    sama2 along...heee~
    happy blogging ye..^^,

    ReplyDelete
  12. pewitt. congratz. dh 800 tu. :)

    ReplyDelete
  13. @Tea

    hee...thankz tea...haa..Tea pon salah seorg dari 800 tu kan...(^^,)

    ReplyDelete
  14. seminggu aku tinggal, terus 800 da. giler kentang naik, hehe XD

    ReplyDelete
  15. @sergeant keroro

    tak sedar da bertambah cepat giler mcm tu...mungkin sebab segmen yg aq buat tu kot...heee~

    ReplyDelete
  16. @Tea

    thankz Tea sebab selalu support blog ni...heee~

    ReplyDelete
  17. haha. sesama blogger kan. tak perlu dengki2 maa. xDD

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com