Thursday, 7 July 2011

"Encik... boleh tolong saya tak?".


,Mata aq tak boleh lelap langsung malam tadi... selalu kalau dapat je bantal mesti terus lelap... "Erk.. semua gaya aq da buat... kuak lentang... gaya bebas...semua tak kena"... haaa... memang sampai ke pagi la ni tak boleh nak lelap ni... tu la... haaa... terfikir satu idea yang agak gila tadi... 

...tengok filem "Karak" pukul 3 pagi... layan je sebab aq pon belum tengok filem Karak tu....heee...

,"Encik... boleh bantu saya encik... encik ada nampak anak saya tak?"... erk.... kalau korang la jadi si mamat tu... korang tolong tak... hahah... da la tempat tu menyeramkan... "opocot kau kepala bergolek"..... haaaa... terkejut jugak la... heee... pagi-pagi tengok filem seram... erk... 

,Tapi aq rasa masuk SINI lagi seram.... jangan tanya aq kenapa.... erk... =_=


NOTA KECIL :

,Pejam celik... pejam celik... gelap lagi kat luar tu... memang la gelap... aq tak pasang lampu... haha~


**Terima kasih kerana membaca entri "Encik... boleh tolong saya tak?".

26 comments:

  1. selamat pagi..izzat..ahhaa,..karak..xberani eden nak tengok..heee..nanti terbayang-bayang..hantuu

    ReplyDelete
  2. "kenapa mahu lari..kata orang beriman" heheh..
    wakil G9 segmen freaky singgahhh:)

    ReplyDelete
  3. wah.. brani kot..
    sy xbrani nk tgk crite seram lwat mlm=P

    ReplyDelete
  4. Boleh tolong sya tak? Bro...
    Tolong apa?


    Tolong buka lampu.....
    Gelap...
    Ha... Ha....

    ReplyDelete
  5. @Atiqah Sa'ahiry

    selamat pagi atiqah...
    hehe... den tengok sorang jo... seram la jugak... ada je scene buat den terperanjat... "Teanjat Boboi"...heee~

    ReplyDelete
  6. @Cik Asma BLuppy

    da tak tahu nak buat pe... layankan je.. seram tu.. boleh tahan la... heee~

    ReplyDelete
  7. @KhAiReDzAiMy

    haha... da terang ni.. buat apa buka lampu... heee ~

    ReplyDelete
  8. direct to point..yang depan aku leh terima tapi yang lepas xcident tu macam lebih2 la...huhu

    ReplyDelete
  9. @faisal apardi

    aq pon baru first time tgk... mula2 OK la jalan cerita dia... mmg da lepas part eksiden tu da mula kurang sikit... pandai hantu2 tu berdialog... huh~

    ReplyDelete
  10. hahaha..masuk panggung,nak tegok citer karak, tapi kt dalam 2,sy tutup mata je spnjg mase...hahaa

    P/s : follow kamu

    ReplyDelete
  11. @SoLy SoLicious

    haha... rugi la bayar tapi tengok dok jeling2 dari celah jari... hehe~

    ReplyDelete
  12. Eee, baca tajuk entri ni pon dah seram, sbb teringt kepala makcik tu golek2.hehehe.

    ReplyDelete
  13. @Mrs. Farhan

    hehe... part tu je yang seram... boleh pulak kepala tu tercampak kat situ... haha~

    ReplyDelete
  14. abang, ada nampak mak saya tak? kakakaka. entah lah, tgk cite karak tu mcm xde feeling. xseram plk. HUHU. beriya ingatkan seram gila.

    ReplyDelete
  15. haha adaka tgk jam 3 pagi...hehe :D

    ReplyDelete
  16. cite karak xbest =( g tengok xboleh cocentrte ,. ngantok ==' ,. huuuu

    moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana ^^

    http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/jiwe-kate-ape.html

    ReplyDelete
  17. er..tak sggup la tgk karak.. :P

    ReplyDelete
  18. i follow u back..
    thanks follow my blog..

    ReplyDelete
  19. nasib baik ganu xde wayang, aku tak tengok lagi KARAK. haha

    ReplyDelete
  20. @Tea

    tu la... org kate filem KARAK ni seram... tak seram kot... hee~

    ReplyDelete
  21. @Nur Syazana Mohammed Sani

    filem KARAK ni jalan cerita dia kurang sikit la... haa~

    ReplyDelete
  22. @kotak bulat

    ala... tak seram pon citer KARAK ni KB.. hantu dia comel gila... haha~

    ReplyDelete
  23. @sergeant keroro

    daripada tgk KARAK... masuk blog alien lagi seram kot... hahha~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com