Saturday, 30 July 2011

Game Santai Pagi

Selamat pagi Sabtu !

,Haa...ada yang da bangun ke awal pagi macam ni..rasanya masih awal lagi ni...masa macam ni selalunya masih tidur lena lagi dibuai mimpi ni...

Hari minggu la kata kan..hari untuk merehatkan diri dan minda..berkumpul bersama keluarga..

..bagi yang baca entri ni..ku ucapkan SELAMAT PAGI ye...tuan belog masih belum bangun...masih lena lagi diulit mimpi di pagi hari..hee..

Haa..daa sampai mana agaknya tuan belog ni bermimpi...da sampai luar negeri da agaknya..haha..

Selamat pagi...!
tuan belog kat dalam flight ni..*dalam mimpi*..haha..

Sebelum tuan belog ni bangun untuk update blog ni nanti..nak buat satu game ringkas..

Haa...sape yang nak teka..sila bersedia..JARI di KEYBOARD..haa...berdasarkan gambar yang kat atas ni..sabar..sabar..agaknya ke mana sebenarnya destinasi tuan belog ni nak pergi..?

...gambar yang kat atas ni koleksi tuan belog sendiri ye..bukan jumpa kat Mr. Google ataupun Mrs.Flickr..*sengih*


NOTA KECIL :

Selamat berhujung minggu semua...(^^,)

**Terima kasih kerana membaca entri Game Santai Pagi

29 comments:

  1. sbab dah bngun nak kasi komen skit..haha...nak pergi negara china tu kot... :)

    ReplyDelete
  2. btol2 fly ke ni?hurmm..asean ye..domestik je ni..balik kampong kot!hahaha

    ReplyDelete
  3. pergi singapore kot hehehe

    ReplyDelete
  4. kite tawu kite tawu..nak pergi bercuti kan..wahaha..jawapan paling ngeng..:p

    ReplyDelete
  5. haa..takde sape pon yang betul ni...heee~

    ReplyDelete
  6. @Suhazli

    haha..betul2 la..luar negeri kot..hee~

    ReplyDelete
  7. kalo cik idora nk ikot boley?? hehe

    ReplyDelete
  8. @cik idora

    cik idora kena mimpi naik flight la..hee~

    ReplyDelete
  9. blh jwb lgi ke ni?
    ezad nk pegi thailnd kot..ubh jntina kan...hehehhe...
    errr..jgn la marh.. :P

    ReplyDelete
  10. @kotak bulat

    haha...agak2 la KB..passport pon takde..dlm negara boleh la round2..heee~

    ReplyDelete
  11. @Ezad Skytech

    ala..bagi no tiket dia..aku check kat airasia..hahaha

    ReplyDelete
  12. @Suhazli

    haha..jap2 aq g cari..tak jumpa la pulak..haha~

    ReplyDelete
  13. @Suhazli

    huuhu..aq banyak taip je..tak banyak songeh...haha~

    ReplyDelete
  14. time puasa nih konfem ramai yang nak tidur je.hahah.termasuk tea.ohoh. ezad takleh laa, kena praktikal. ;p

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com