Tuesday, 5 July 2011

.Harry Potter Tamat Di Sini.


,Sekuel filem Harry Potter yang telah mencetuskan satu fenomena seluruh dunia akan berakhir tak lama lagi dengan siri terakhir yang bertajuk Harry Potter And The Deathly Hallows Part 2 yang akan ditayangkan di pawagam mulai 14 Julai 2011... huhhh.. habis jugak filem HP ni... dari tahun 2001 sampai 2011 baru la tamat sekuel filem ni... "It All Ends Here"...

- Harry Potter and The Sorcerers Stone [November 2001]
- Harry Potter and The Chamber of Secrets [November 2002]
- Harry Potter and The Prisoner of Azkaban [May 2004]
- Harry Potter and The Goblet of Fire [November 2005]
- Harry Potter and The Order of Phoenix [Julai 2007]
- Harry Potter and The Half-Blood Prince [Julai 2009]
- Harry Potter and The Deathly Hallows - Part 1 [November 2010]
- Harry Potter and The Deathly Hallows - Part 2 [Julai 2011]

,Aq rasa filem HP ni da ada pengikutnya sendiri... aq sendiri mula mengikuti filem ni dari siri yang pertama... aq baru darjah 5 kalau tak silap aq... haaa.. tu 10 tahun lepas punya cerita... heee... ni da yang terakhir ni.. nak tahu apa jadi kat Nama Yang Tak Boleh Disebut... haha... aq nak sebut jugak Voldemort... aq malas nak baca novel HP yang tebal tu... hee~



- - Trailer Harry Potter and The Deathly Hallows Part 2 - -


Release Date: 14 July 2011
Language: English
Subtitle: English / Chinese
Genre: Adventure / Fantasy
Running Time: 2 Hours 10 Minutes
Director: David Yates

~ IT ALL ENDS HERE ~


NOTA KECIL :

,Tengok trailer macam best... harap filem HP terakhir ni segempak tajuknya... "Semuanya Berakhir Di Sini".. hee ~

**Terima kasih kerana membaca entri .Harry Potter Tamat Di Sini.

8 comments:

  1. @syarifahsidrus

    hee.. rasa macam nak tengok balik semua filem HP ni dari mula...lepas tu yang last tgk kat wayang.. huhu~(^^,)

    ReplyDelete
  2. yang part 1 pon dah gempak, part 2 sure lagi gempak XD

    ReplyDelete
  3. @sergeant keroro

    haa.. tu la pasal...aq tak sabar nak tgk macam mana tamatnya filem HP ni... =D

    ReplyDelete
  4. bila lh nk tgk yg last,,xsbr!! :)

    ReplyDelete
  5. @cik pip

    nanti terjah la pawagam berdekatan bila filem ni keluar... heee~

    ReplyDelete
  6. da tgk semua..tp xpernah tgk kt wayang..hahaha

    ReplyDelete
  7. @kotak bulat

    haha... sama la... da tgk semua... ada la 1-2 filem HP yg tgk kat wayang... hee~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com