Friday, 15 July 2011

.Harry Potter Terakhir.


,Haa... da petang baru aq mula nak taip entri... heee... nak pulak menaip dengan cuaca hujan kat luar... grrr... sejuk... this is best bro... haha...aq nak taip entri ni tengah malam tadi lepas tengok filem Harry Potter and The Deathly Hallows : Part 2 tapi serius...memang tak larat da sebab semalam satu hari penat dengan segmen...


,Haa... malam tadi pukul 11.20 malam terpaksa jugak aq tinggalkan blog walaupun masa tu tengah masa puncak lagi lepas segmen aq tu ditutup... hee... filem start pukul 11.40 malam... nanti takut tak sempat pulak...dengan berbekalkan tiket percuma tu dapat la aq tengok filem Harry Potter and The Deathly Hallows Part 2... tak caya tengok kat gambar tiket kat atas tu... RM0.00...(^^,)



,Huuuh... lama jugak la filem Harry Potter ni... dekat 2 jam jugak la..aq rasa peminat filem ni takkan bosan sebab filem kali lebih banyak aksi...ada jugak dialog yang dituturkan dalam filem ni agak kelakar... korang kena tengok sendiri la... nanti aq cerita lebih-lebih da tak suprise la kan....hee..

,Haaa...korang mesti nak tahu kan macam mana filem sekuel Harry Potter ni berakhir... 10 tahun tu tunggu...daripada mereka ni kecil sampai la da dewasa baru habis filem ni...nasib baik sampai filem ketujuh je...kalau ada sambung lagi... entah bila baru habis...

,aq tak reti nak review ni... kena tengok sendiri la... aq bagi 4 daripada 5 bintang untuk filem Harry Potter kali ni... thumbs up!



NOTA KECIL :


,Hanya 20 blog je yang hantar link untuk Segmen Bahagian II... Nanti aq promote ye blog korang yang da hantar link untuk Segmen Bahagian II... bagi aq masa sikit ye... terima pada yang da join segmen tu semalam... thankz! heee ~

**Terima kasih kerana membaca entri .Harry Potter Terakhir.

25 comments:

  1. @Dhiya Fariza

    hehe...kena tgk kat wayang la Dhiya.. baru best...(^^,)

    ReplyDelete
  2. byk bro tiket tu!!blnje aku lak tgk wayang..haha

    ReplyDelete
  3. @Syazwan Che Deraman

    haha.. tapi aq minat... da terjebak dengan filem HP sejak tahun 2001 lagi... haha~

    ReplyDelete
  4. aku masih menanti film tu smpai sini... kih kih kih..

    ReplyDelete
  5. ishhh..semua bloger kecoh pasai tgk HP 7..x leh jadi nih..=D

    ReplyDelete
  6. memang kena tengok ni...huhuhuhu penantian yang sangat lama..

    ReplyDelete
  7. tak dapat tgk kt cinema...T__T
    but,it's ok coz dh baca buku die n taw ending camne...

    terlepas la segmen bhgian 2 tu,xbuka blog pg td....

    ReplyDelete
  8. @Nurasyiqin

    heee...g la terjah pawagam yg berdekatan.. ^_^

    ReplyDelete
  9. @arfah

    tu la..10 tahun tu tunggu...akhirnya habis juga.. "IT ALL ENDS HERE"...hee~

    ReplyDelete
  10. @zaeimah ismail

    sy malas nak baca buku HP yang tebal2 tu..lagi prefer tgk movie HP...heee~

    takpe...nanti kalau ada segmen lagi boleh la join.. (^^,)

    ReplyDelete
  11. err. haha. xpenah nk tgk sume harry potter ni.

    ReplyDelete
  12. erghh aku masih x de kesempatan nak tgk hary potter

    ReplyDelete
  13. @Tea

    lepas ni da tak dpt tgk da harry potter...da last da pon... heee~

    ReplyDelete
  14. @Freaky

    nanti ada masa tgk la.. boleh tahan la aksi2 dlm filem HP tu..

    ReplyDelete
  15. yup betul filem ni mmg the best and rugi tak tgk. nway singgah sini.

    http://oiikaoi.blogspot.com/2011/07/great-gloomy-day.html

    talking about awesome HP7 too.

    ReplyDelete
  16. hehe...betul2...baru tgk jgk ye..

    pada sape yg belum tgk disarankan untuk tgk filem terakhir HP ni... lepas ni takde da HP...(^^,)

    ReplyDelete
  17. hp7 the best!!! tak paham knapa ad yg ckp bosan.. mayb dia x hayati btl2 ctr tu

    Professor Severus Snape: "We've kept him alive so he can die at the proper moment." http://eleventx.blogspot.com/2011/07/movie-review-harry-potter-and-deathly.html #HarryPotter #HP7

    ReplyDelete
  18. mungkin yg cakap tak best tu sbb tak tgk dari mula kot..tiba2 terus tgk yg ketujuh.. mahu tak terkejut...tu yg kata bosan tu...sbb tak paham cerita.. haha~

    ReplyDelete
  19. belum sempat nak tengok lagi, huhu T.T

    ReplyDelete
  20. @sergeant keroro

    filem terakhir HP ni kena tgk bro...mesti nak tahu kan pe jadi?terjah la pawagam berhampiran...heee~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com