Wednesday, 6 July 2011

.Idea... Oh! Idea.


,Selamat pagi Rabu... (^^,)

,Erk... idea... idea... datanglah... huuhh... macam nak buat header baru tapi belum ada idea lagi ni... guna la dulu header lama ni buat sementara waktu... tunggu idea baru datang... heee... banyak kali da try buat guna photoshop... semua... erk... lagi smart header aq yang sekarang ni... haha~

,ni kalau sambung tidur balik confirm tengah hari baru bangun.... baik aq pergi cari sarapan dulu... harap-harap ada benda nak dimakan... alas perut pun jadi la.... 

,Haaa... jumpa pon... nasi lemak? hee... rezeki jangan ditolak... da lapar pagi-pagi ni.... makan je la... bukannya selalu pon kan... huhu~


NOTA KECIL :

,Lepas sarapan ni baru fikir nak buat apa.... tidur... ataupun blogjogging... haha~


**Terima kasih kerana membaca entri .Idea... Oh! Idea.

4 comments:

  1. hari ni kan rabu...letak je gambor...hehe

    ReplyDelete
  2. @Pembawa_Wacana

    hehe.. tengah mencari la ni nak letak gambar pe.. (^^,)

    ReplyDelete
  3. kalau dpt buat flash header memang best..

    klu buat header gna cs5 pun ok gak..

    ReplyDelete
  4. @Rahmad

    aq belum mahir lagi buat header flash ni...

    yang guna sekarang pon cs4.. huhu~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com