Saturday, 9 July 2011

.Instant + Internet = Instanet?.


,Instanet... Apa tu..?? 

Aq pun baru tahu tahu pasal Instanet ni... Instanet Broadband ni pelan broadband terbaru dari Celcom yang baru dilancarkan.... haa... nak tahu lagi pasal Instanet Broadband ni... klik je link http://www.instanet.com.my untuk maklumat lebih lanjut mengenai Instanet Broadband ni...(^^,)


Perlukan akses? Murah? Mudah? Perlukan Instanet!


Perbandingan Instanet dengan Telco lain...


Promosi Instanet..


NOTA KECIL :

,Macam nak cuba je Instanet Broadband ni... korang tak nak cuba ke broadband ni...? heee ~

**Terima kasih kerana membaca entri .Instant + Internet = Instanet?.

16 comments:

  1. macam mee segere je?
    instant? ahahaa...
    takmo try... dah ade berokband celcom lame...

    ReplyDelete
  2. @adeque

    alaa.. cuba la... baru ni... murah je... mcm promoter BB je sy ni..haha...

    ReplyDelete
  3. hehe, aku pakai streamyx jek. maleh :P

    ReplyDelete
  4. haha adeque kata macam mee segera. haha adoii instant internet pulak da

    ReplyDelete
  5. @sergeant keroro

    haha.. aq pon pakai streamyx je la dulu... nak tgk respon org mane guna Instanet ni... haha~

    ReplyDelete
  6. @Freaky

    haha... instant internet tu aq saje reka2... haha... =D

    ReplyDelete
  7. erk.. igt me je aada instant..cm nk try jer ni

    ReplyDelete
  8. @Niena Pengembara Ilahi

    hehe... broadband pon da ada yg instant ni tau.. haha~

    ReplyDelete
  9. kb gne streamyx ngan broadbnd celcom..tp skrang gne bb la,,sb da blik uma sewa

    ReplyDelete
  10. alaa.. berokband ni sume bukan same je ke?? ahaha..

    ReplyDelete
  11. @kotak bulat

    hehe.... kalau dok jauh dari rumah boleh la pakai bb ni... (^^,)

    ReplyDelete
  12. ee , dah nama broadband . mesti lambat ..

    ReplyDelete
  13. @tia @ Ini Kisah Tia

    haha... da trauma dgr nama broadband ke Tia...? hee~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com