Saturday, 16 July 2011

.Jom Ke GRADUAN Aspire 2011.

,Hari ni free tak?
,Tak tahu nak pergi mana...?


,Jom pergi GRADUAN Aspire 2011...di Kuala Lumpur Convention Centre, Hall 5... 2 hari je...hari ni dengan esok...16 Julai 2011 hingga 17 Julai 2011...untuk maklumat lanjut...sila tekan laju-laju kat link ni http://aspire.graduan.com.my...


NOTA KECIL :

,Kalau takde aktiviti nak buat hari Sabtu ni... jom ramai-ramai pergi sana... masuk percuma je... heee~

**Terima kasih kerana membaca entri .Jom Ke GRADUAN Aspire 2011.

6 comments:

  1. untok ap sebenar nye nie ? zana xpaham ,. adesss =='

    moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana

    http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/saturday.html

    ReplyDelete
  2. @Nur Syazana Mohammed Sani

    hehe...ni lebih macam taklimat kerjaya untuk lepasan graduan dan bakal graduan...kat sana nanti mungkin dpt byk ilmu pasal kerjaya...nak tahu lebih lanjut,zana kena g laman web tu..(^^,)

    ReplyDelete
  3. aku pergi, hehe XD

    p/s : lau ko datang leh jumpa hari tu :P

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com