Thursday, 14 July 2011

.Jom Tengok Harry Potter Si Budak Sihir.

#Iklan bersama Kit Kat... Jom Bersegmen... ! KLIK SINI kalau nak join... (^^,)

,Haaa... kejap je da tengahari... aq rasa macam baru je menghadap laptop 10 minit lepas... laju betul masa berlalu sepantas KLIA Ekspress memecut pada kelajuan 360 km/j... haha ~ Perut pon da keluar bermacam-macam bunyi da ni... lunch time... heee...



,Harry Potter 7 : Part 2... ko tunggu kat situ.... jangan pergi mana-mana... aq nak pergi tebus pas percuma ni... ada 3 orang yang terpilih akan join sekali dengan aq... hee... harap tak penuh la TGV Jusco Seremban 2 tu.... erk...kena cepat ni...tak boleh tunggu lama-lama... confirm tiket hari terjual macam pisang goreng panas... filem HP terakhir pulak... haha~


NOTA KECIL :

,Jom3... tengok Harry Potter and The Deathly Hallows : Part 2 kat pawagam berhampiran korang... heee.. lambat nanti tiket habis... (^^,)


**Terima kasih kerana membaca entri .Jom Tengok Harry Potter Si Budak Sihir.

12 comments:

  1. weh .. ko duk seremban ke ? hak2 .. tengok kat Jusco Seremban 2 plak tuh ..

    aku tengok Ahad ni .. uhuhu

    ReplyDelete
  2. @iPai

    aq duduk rumah sewa kat sini... rumah aq kat KL.. hehe~

    ReplyDelete
  3. wahhh.. bestnye dpt free masuk.. hehe

    ReplyDelete
  4. @ArulchelseA

    aq tgk malam nanti.. 2nd last punya waktu tayangan.. huhu...

    ReplyDelete
  5. @Fay

    da dekat sebulan pas percuma ni terperap kat dalam wallet sy ni...sy tunggu filem best je baru guna pas ni..heee~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com