Saturday, 23 July 2011

Laman Web Nuffnang Tak Boleh Diakses?


,Haa...aq rasa kebanyakan blooger kat Malaysia ni memang menggunakan Nuffnang kan...aq pon tadi cuba la nak buka laman web Nuffnang...nak check Analytics blog aq untuk yang semalam punya...haaa...boleh pulak keluar macam gambar kat atas tu kan...? haha...gambar yang kat bawah ni yang terbaru...baru je aq printscreen ni..."Under maintenance"...(^^,)


,Betul ke laman web Nuffnang sekarang ni kena hacked dengan GaySec...buat masa ni memang tak boleh nak akses ke laman web ni...aq rasa GaySec ni tengah test keselamatan laman web Nuffnang ni kot...


NOTA KECIL :

,Hari tu Gengblogger da kena....sekarang ni Nuffnang pulak...mungkin saje nak test tahap keselamatan laman web tu kuat ke tak kot...admin laman web tersebut kena la tingkatkan keselamatan laman web yang mereka kendalikan tu....harap lepas ni OK la ye...heee~

**Terima kasih kerana membaca entri Laman Web Nuffnang Tak Boleh Diakses?

30 comments:

  1. saya pemalas binti malas malas malas nak tengok apa yang terjadi. naik ke turun ke trafik tu. lantak dia la. wah. macam tu pula kan? haha :D

    ReplyDelete
  2. @Ahmad Haziq Azlan

    aq nak tgk bahagian analytics tu semua...BE no 2 la...heee~

    ReplyDelete
  3. @hira

    haha...ni da parah da ni hira...
    M.A.L.A.S. da kuasai hira ni..tolong3...haha~

    ReplyDelete
  4. betul . Tia selalu tengok analytics . keyword apa yang masuk .. perhhh , sampai bila macam tuh ? ramai gilos blogger di bawah nuffnang ni ..

    ReplyDelete
  5. hahahaha. saya rajin terjah blog orang je :p

    ReplyDelete
  6. @tia @ Ini Kisah Tia

    tu la..baru nak check semua tu tadi...kecewa sikit la...hee~

    entah la Tia..dorang tgh pulihkan balik la tu...

    p/s : lama tak nampak Tia.. mane Tia menghilangkan diri...? hee~ =)

    ReplyDelete
  7. @hira

    heee...mcm tu ke...kalau sy bg list 200 blog sanggup nak terjah...hahha~

    ReplyDelete
  8. hehe, aku pon baru nak check tadi.

    kot kot dapat BE :P

    ReplyDelete
  9. @sergeant keroro

    haha...aq malas nak check kot..confirm2 tak dapat...heee~

    ReplyDelete
  10. sanggup. segmen cik luna lanun tu ada 264. haaaa.. kan banyak? boleh habis tu. haha :p

    ReplyDelete
  11. @hira

    waahhh....mmg blogger tegar ni...rajin singgah semua...kalau sy la..berapa lama tu baru habis terjah...huhu~

    ReplyDelete
  12. aik ,. zana boleh jar bukak :D

    *ezad d tag tao ,. carik dekat segmen kay =)

    moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana

    http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/awak-d.html

    ReplyDelete
  13. @Nur Syazana Mohammed Sani

    hehe...start dalam pukul 5 pagi da boleh buka da...yg tak boleh bukak masa tgh malam tadi...heee~

    p/s: entri ni publish pukul 1.30 am..hee~

    ReplyDelete
  14. Bro ahmad punya ok je..tanda nak dapat be tu..nama anda ada dalam dialog segmen keroro..hahaaa

    ReplyDelete
  15. @Bro ahmad

    haha...ni entri tgh malam tadi la bro..malam tadi mmg tak boleh nak akses..start pukul 5 pagi cmtu la baru boleh akses balik...

    p/s : ada nama den...haha~ kena terjah ni...heee~

    ReplyDelete
  16. huuhu..menggerunkan lah jugak depa ni~

    ReplyDelete
  17. @SoLy SoLicious

    kalau hacked untuk bagi peringatan kat admin je takpe la...untuk kebaikan jugak...at least admin boleh cari cara mcm mane nak tingkatkan keselamatan sesuatu laman web tu...hee~

    ReplyDelete
  18. fuhhh... harap2 duit x hilang.. hehehe~

    ReplyDelete
  19. knp tea tak kena eh? oh rasanya mcm semalam xbkk website nuffnang je. kehkeh.

    ReplyDelete
  20. tea dh merajuk sket dgn nuffnang. sebab BE dh jd ME. pstu takde BE baru. sobs.

    ReplyDelete
  21. hah betol2 belom approve ni hehehe bz ye bang? >.<

    ReplyDelete
  22. semua nak kena hacked sekarang..uhhh

    ReplyDelete
  23. @GaRy™

    hahah...aq ceraikan jugak nuffnang ni kang...hhaa~

    ReplyDelete
  24. @Tea

    haha...benda ni tgh malam semalam yg problem...hee~

    ReplyDelete
  25. @Tea

    hee...tea mintak cerai la dari incik nuffnang..^^,

    ReplyDelete
  26. oh tgh malam ehh, patut tak tau. dh zzz kot time tu. kehkeh.

    ReplyDelete
  27. nt bulan dpn mintak cerai. haha. tu pn kalau xnk bagi BE lah. sobsobs

    ReplyDelete
  28. @Tea

    haha...da zzz mmg la tak sedar da tea...heee~

    ReplyDelete
  29. @Tea

    haha...kesian cik nuffnang..tu la..lain kali jgn kedekut2 ye..haha~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com