Saturday, 16 July 2011

.Keputusan Perlawanan Malaysia XI Vs Liverpool FC Asia Tour 2011.


,Keputusan penuh Malaysia XI Vs Liverpool FC...walaupun kalah tetapi pasukan Malaysia telah membuktikan mereka mampu untuk pergi lebih jauh...dan lebih baik daripada menentang pasukan Arsenal tempoh hari....yezzz !! haha~



Malaysia XI (3) - (6) Liverpool FC


,21 Julai 2011 - Malaysia Vs Chelsea... harap dengan berbekalkan 3 gol semasa melawan Liverpool FC hari ni...dapat memberikan semangat baru pasukan Malaysia untuk menentang pasukan Chelsea Khamis depan....


NOTA KECIL :

,Haa...OK la tu dapat 3 gol kan...ingat senang ke nak sumbatkan gol...caya la Safiq Rahim (1 gol) dan Safee Sali (2 gol)... Go Malaysia...!! (^^,)

**Terima kasih kerana membaca entri .Keputusan Perlawanan Malaysia XI Vs Liverpool FC Asia Tour 2011.

19 comments:

  1. @ _Miss.Jannah_

    yup...Malaysia boleh...Liverpool macam da gentar tadi masa Safee Sali ledakkan gol ketiga pasukan Malaysia....heee~

    Sekurang2nya dapat jugak 3 gol..terbaik la Malaysia..!!

    ReplyDelete
  2. adess kalah lagi..dah tukar nama ID..huhu cepatnya ^_^ lebih unik dan mesra SEO ..sebab ada mengena dengan blog, kalau bro..susahlah.. jauh sangat..Bro ahmad ke trioseposen..
    ikut contoh ben..bagus2

    ReplyDelete
  3. ok la tu..janji dapat gol... kih kih kih.. pada kosong..

    ReplyDelete
  4. aku nak fahmi (apek) la.. boleh dia biarkan camtu je?haizz

    ReplyDelete
  5. kire okay la kan dapat bolos gol liga Inggeris ^^ hope akan lebih baek bile menentang sengan singapore =)

    moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana

    http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/semenjak-due-menjak.html

    ReplyDelete
  6. @Bro ahmad

    kalah pon bermaruah bro..janji da dpt 3 gol bro...hee~

    yela..nama ID sebelum ni panjang sgt...cari yg dkt2 dgn blog...(^^,)

    ReplyDelete
  7. @Niena Pengembara Ilahi

    congrates team Malaysia sbb da cuba yg terbaik...hee~

    ReplyDelete
  8. @ArulchelseA

    betul3...liverpool da goyang kot masa safee sali jaringkan gol ketiga malaysia...masa tu liverpool da 4 da...heee~

    ReplyDelete
  9. @Suhazli

    lawan liverpool kot...mmg susah la..hahha~

    ReplyDelete
  10. @Nur Syazana Mohammed Sani

    tu la...nanti lawan chelsea pulak khamis ni...harap malaysia da bersedia...heee~

    ReplyDelete
  11. @tia @ Ini Kisah Tia

    haha...perkataan golkan macam biase je pulak kan...heee~

    ReplyDelete
  12. tahniah harimau malaya
    :)

    ReplyDelete
  13. @fyna

    harap masa lawan Chelsea nanti pasukan Malaysia akan jauh lebuh baik dari ni..(^^,)

    ReplyDelete
  14. lawan chelsea team lain, hehe XD

    ReplyDelete
  15. @sergeant keroro

    bukan team yg sebelum ni kan...?

    haha..harap2 la boleh la tundukkan Chelsea...perghh...semangat ni!! haha~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com