Tuesday, 5 July 2011

.Memang Patut Aku Kena.


,Huhh... entri pertama di awal pagi... selamat pagi... (^^,)

,Erk... da hari Selasa rupanya... hee... bangun awal ni pon sebab nak check line internet kat rumah aq da OK ke belum... malam tadi lepas da habis download movie... line internet tetap lembap jugak... nak refresh blog aq pon lama... aq rasa aq sempat tidur lepas tu bangun balik pon belum tentunya keluar blog aq tu... tu yang aq tidur awal sikit dari selalu.... hee..

,Aq rasa mungkin sebab entri ni kot... SINI... hee..

,Huhu... da baca da entri tu.. cehhh... terus merajuk tu aq buat entri macam tu... "haaa.. padan muka aq"... macam ada perasaan je streamyx ni merajuk dengan aq.... haa.. router belum pernah rasa lagi aq masukkan dalam baldi berisi air... baru tahu langit tu tinggi ke rendah... air tu sejuk ke tak... aihh... pelik je bunyinya... haha...

"Nasib baik router da OK"... hee.. dengan pantasnya aq cuba update entri walaupun mata masih ngantuk lagi ni... *sengih*


NOTA KECIL :

,Jangan kenakan orang... nanti kena balik... haha~


**Terima kasih kerana membaca entri .Memang Patut Aku Kena.

6 comments:

  1. pakai unifi bro..mantap hua xixixi

    ReplyDelete
  2. setuju dengan yang nie "jangan kene kan orang ,. nanti yer kena balek" ^^

    moh la tinggal kan kutukan bernas d entry ter baru zana =)

    http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/support-me-pliz.html

    ReplyDelete
  3. @Bro ahmad

    mmg la mantap... duitnya pon mantap... haha~

    ReplyDelete
  4. tu la..tipu orang lain lagi..kan da kena..haha

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com