Wednesday, 6 July 2011

.Penambahan Baru.


#IKLAN Kit Kat  Segmen ringkas... tutup pukul 6 petang ni... KLIK sini >> WW#6 - Cuba Teka? 

,Haaa... ada penambahan baru yang aq letak mulai pagi tadi... perasan kan... tuu... ala... yang letak iklan tu... heee... kalau nak letak banner korang kat situ... letak la ye kalau sudi.... aq pon masih tercari-cari lagi nak buat banner ni.... heee ~


,Masih ada kekosongan lagi tu... letak je.. aq tak kenakan bayaran pon.... free je... nanti masuk buku 555... haha... takde la... gurau je... letak banner korang kat situ sedikit sebanyak dapat la sumbang sikit trafik kat blog korang nanti... kan... kita kan geng... (^^,)



NOTA KECIL :

,Wahhh... matahari da tinggi ni.... erkk... belum pukul 12 tengahari tapi.... da lapar... haha~


**Terima kasih kerana membaca entri .Penambahan Baru.

18 comments:

  1. dah perasan tadi. aku malas nak buat, tolong buatkan? :P

    hahaha XD

    ReplyDelete
  2. dh ada tmpt ltak banner..hee

    ReplyDelete
  3. @sergeant keroro

    haha... da jadi sarjan mana boleh malas2... =D

    ReplyDelete
  4. @Rahmad

    boleh tolong rakan2 blogger lain... heee~

    ReplyDelete
  5. kb guling2 ke sini dgn pantas untuk msukkn banner..hahhaha

    ReplyDelete
  6. @kotak bulat

    haha... guling2 tu... nasib baik siang... kalau malam da lama da cabut... engat benda bungkus tu yg guling2... haha~

    ReplyDelete
  7. nk masuk iklan satu.....blh?

    ReplyDelete
  8. @:DiDa:

    boleh je... letakkan je banner kalau ada kekosongan kat ruangan iklan tu... hehe~

    ReplyDelete
  9. zana xdew banner ,. boleh buat kan ^^

    moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana =)

    http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/wordless-wednesday-4.html

    ReplyDelete
  10. @Nur Syazana Mohammed Sani

    hehe... tak reti sgt buat banner ni... nak buat sendiri punya pon belum terbuat lagi...

    ReplyDelete
  11. klu x de banner boleh ke?

    ReplyDelete
  12. @tia @ Ini Kisah Tia

    kita memang geng pon kan Tia...haha...
    gimme five... (^^,)

    ReplyDelete
  13. @:DiDa:

    guna header pon poleh... tapi kena upload kat photobucket dulu.. tapi kena sign up dulu....

    lepas upload tu... nanti right click... copy image URL tu... nanti paste la kat ruangan iklan tu... hee

    selamat mencuba...(^^,)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com