Tuesday, 5 July 2011

.Penantian Bakal Berakhir.


,Penantian tu satu penyiksaan kan... haha...betul tak... sebab minggu ni ada benda yang aq tunggu...da lama aq tunggu... result exam... erk... sape yang tak cuak bila tunggu keputusan exam yang da nak keluar.... result cukup makan ke... lulus ke semua subjek... gulppp....

,Huhhh... tak senang duduk aq dalam 1-2 hari ni... hee... bukannya apa... sebab da masuk tahun akhir... tak nak la ada yang sangkut pulak kan... lepas ni fikir nak praktikal pulak... keputusan temuduga minggu lepas pon belum dapat tahu lagi ni... katanya minggu ni baru dapat tahu.. huuhh... da berpeluh taip entri ni... heee...

,Sekarang ni... apa yang boleh aq buat cuma tawakal je padaNya... aq da usaha... da cuba sebaik mungkin... (^^,)


NOTA KECIL :

,Nak rehatkan dulu mata ni... asyik mengadap laptop je... heee ~

**Terima kasih kerana membaca entri .Penantian Bakal Berakhir.

20 comments:

  1. betul lah tu . tawakal je . kalau ada , ada . tak ada .. mungkin ada perkara lain yang ditetapkan untuk hang ..

    ReplyDelete
  2. InsyaAllah takde sangkut punyelahh
    dah berusaha kan?

    Heh heh goodluck :)

    ReplyDelete
  3. sabo je la.. jgn dipkir sgt..nnti jadi gila.. :P

    ReplyDelete
  4. mmg nebes la... kaluu mkin dekat, mkin nebes..huhu

    ReplyDelete
  5. Mr izzat,
    Gud luck yea...result mesti gempak....study kan?hheee

    ReplyDelete
  6. @Cik Asma BLuppy

    yup... da makin dekat lagi la neves dia bukan main... hee~

    ReplyDelete
  7. semoga berjaya bro...grade on time.klu x rugi masa n duit

    ReplyDelete
  8. @msredcheesecake

    TQ msred...harap lebih baik dari sem lepas la tak pon maintain gitu... hee~

    ReplyDelete
  9. @faisal apardi

    terima kasih bro... betul tu.. taknak la kalau repeat2 ni... rugi duit dan rugi masa..

    ReplyDelete
  10. insyaallah lulus tu..aminn

    ReplyDelete
  11. yakin boleh lulus sume tu izzat..wish u all the best ok and accept the result with open heart.. =)

    btw study mane ek?

    ReplyDelete
  12. @Suhazli

    OK.. thankz bro... heee~

    study mane? biarlah rahsia... cewahh... haha~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com