Wednesday, 27 July 2011

Rakan Blogger


,Huuhh..seharian lagi aq tak update entri...da malam baru menjelma...hee..hari ni sehari suntuk hujan dari tengahari sampai petang tadi...masa hujan memang best tidur je...nak buka blog rasa macam malas je...haha...petang tadi buka blog kejap pon sempat blogwalking je ke blog rakan blogger..(^^,)

,Haa..minggu ni je la minggu terakhir aq nak habiskan masa relaks aq kat rumah...mulai minggu depan da mula puasa kan..? minggu tu jugak la aq mula praktikal...huuhh..tinggal beberapa hari je lagi ni...masih sempat lagi aq nak berblogging sampai semput ni...heee..http://www.tehuzz.com


,Tak habis lagi ni...tunggu kejap...nak terharu kejap boleh tak? sebab ada sorang blogger ni promote blog picisan ni kat entri blognya...korang tak terharu ke kalau ada blogger promote blog korang..mesti terharu kan...hee...terima kasih ye Tea...


NOTA KECIL :

,Haa..best jugak la kawan dengan blogger yang best macam ni...rajin-rajin la terjah blog blogger lain..mana tahu boleh jadi best friend kan nanti...heee~

**Terima kasih kerana membaca entri Rakan Blogger

58 comments:

  1. untunglah ada orang nak review. haha :p by the way, chaiyok! mari kita blogwalking sampai mata penat tengok skrin. haha :D

    p/s: saya dah jumpa geng sekepala. haaa..syok tak? haha :D awak dah jumpa ke? ;p

    ReplyDelete
  2. Samalah malam ni baru Kak Wina terhegeh-hegeh buka dan kemaskini blog serta komen blog.

    Biasalah kan ada ketika kita ada mood kadang tiada.

    Selamat menyambut bulan Ramadan dan praktikal :)

    -wina1979-

    ReplyDelete
  3. wah..
    tahniah sebab dipromote... :)

    ReplyDelete
  4. ehemm2 korang berdua ni ada papee ke?
    ayookk...lari
    saling promote huhuu

    ReplyDelete
  5. @hira

    hee..hanya mampu tersenyum..(^^,)
    jom3..blogwalking sampai penat..sy da biasa da...takut hira je yg tak biasa..heee~

    p/s : haha..bagus la mcm tu..best3..da jumpa jugak kot yg satu geng..haha~

    ReplyDelete
  6. @NA

    hee...da malam sikit baru ada mood nak berblog...kan3..(^^,)

    kena cari mood jugak nak berblog ni..kang nanti mood ke mana..blog pon ke mana..hee~

    Selamat menyambut Ramadhan jugak kak..thankz..tak sabar nak praktikal ni..

    ReplyDelete
  7. @Cikgu Fikri

    thankz..tu la..rajin betul tuan belog promote2 ni...heee~

    ReplyDelete
  8. @Bro ahmad

    haha...mengarut la bro ni..(^^,)
    nak kena baling dengan kuali agaknya bro ni..haha~

    ReplyDelete
  9. sori wehh lama x pi blog kau..
    hahahah...
    nak pose time tu jugak
    nk praktikal...
    gudluck yerrrr...
    fighting!!!!
    hahahahahaha

    ReplyDelete
  10. Tea top commentor kat sini rupanya hehe..baiklah die promote blog..nak p terjah blog die plak :)

    ReplyDelete
  11. @Far8 budak baik

    heee..takpe2..tu la..2 in 1 tu...aq terima semua tu sebagai satu cabaran buat aq...(^^,)

    ReplyDelete
  12. untung la! heheheh...
    bukan blog picisan da ni.. da pemes da ni.. hehee

    ReplyDelete
  13. @kotak bulat

    eh..mana ada femes la..
    KB lagi femes kot..(^^,)

    ReplyDelete
  14. @[sutera kasih]

    hee..mmg tu dia pon...yg ada header harimau cute tu..(^^,)

    ReplyDelete
  15. dah terlebih biasa la :p

    ReplyDelete
  16. @hira

    haha...tu la pasal..mcm da kenal berkurun2 lamanya kan..hee~

    ReplyDelete
  17. @sergeant keroro

    bukannya selalu..kena la hargai pe yg diberi..heee~

    ReplyDelete
  18. memang best kalau dpt ramai kwn blogger...^^

    tukar2 pendapat gitu~~

    ReplyDelete
  19. @cik cello191

    betul tu...dapat pulak yg betul2 ngam dgn kita lagi best...(^^,)

    ReplyDelete
  20. haha bro ahmad merepek. baling je kuali kat dia. kuikui.

    ReplyDelete
  21. pehh tea lagi terharu pe.

    :')

    *menitis airmata kegembiraan* *poyo*

    tengs btw. :)

    ReplyDelete
  22. mana ada blog picisan. dah hebat pe. lagi hebat dari sendiri ohh. ;)

    ReplyDelete
  23. tea ni memang best.. rajin je jenguk blog aq.. hehe...

    ReplyDelete
  24. ooo..macam ada skandel yer..hak3

    ReplyDelete
  25. *lagi hebat dari tea sendiri ohh.


    (ayat tertinggal =.=)

    ReplyDelete
  26. @Tea

    haha...kan tea da marah tu..jom3 baling kuali kat bro ahmad (^^,)

    ReplyDelete
  27. @Tea

    dua2 nak terharu ni..macam mana ni..heee~

    ReplyDelete
  28. @Tea

    entri pon byk tak best la tea..jauh lagi kalau nak digelar mcm tu..(^^,)

    ReplyDelete
  29. @GaRy™

    haa..sama la gary..mmg rajin terjah2 blog tea ni..hee~

    ReplyDelete
  30. @H.J

    haha...ni sorang lagi nak kena baling dgn kuali...hahha~

    ReplyDelete
  31. @Tea

    owh..patut la ayat tea tu mcm tergantung..hee..baru paham..(^^,)

    ReplyDelete
  32. @Suhazli

    haha..tu la..start puasa..aq pon start praktikal...heee~

    ReplyDelete
  33. @Ezad Skytech

    haha gila..penat woo nanti..ko praktikal ape?

    ReplyDelete
  34. @Suhazli

    penat sikit la kot..aq byk kat bahagian drawing autocad..turun site sikit2..heee~

    ReplyDelete
  35. @Ezad Skytech

    ko amik kos ape ni?haha saje nak ko pecahkan rahsia..

    ReplyDelete
  36. @Suhazli

    haha...habis la rahsia aq kena korek..hee..
    aq ambik kos mekanikal rekabentuk..huhh..da pecah rahsia..haha~

    ReplyDelete
  37. @Ezad Skytech

    haha xpe..bukan rahsia besar sgt pon..hahaha..

    oo abis ko cam design la ni?

    ReplyDelete
  38. @Suhazli

    haaha..rahsia besar jugak la...hee~
    lebih kurang mcm tu la...

    ReplyDelete
  39. @Ezad Skytech

    haha aku tanya ko u mne xjawab..xpe aku korek gak slow2...hahahahaha

    best a tu..org tgh syok2 pose kat rumah ko duk praktikal..haha

    ReplyDelete
  40. @Suhazli

    haha...aq kena simpan baik2 rahsia ni..haha~

    takpe2..dekat je pon dgn rumah...nanti lepas raya pon ko kena g sambung belajar kan..heee~

    ReplyDelete
  41. @Ezad Skytech

    haha ape je la ezad oii..retis kena jage privacy la katakan..hahahaha

    aku g pon pas raya..xpe a..

    ReplyDelete
  42. @Suhazli

    privacy la sgt kan..heee~
    ko daftar masuk bila?

    ReplyDelete
  43. @Ezad Skytech

    haha mesti la..ntah2 ko siap ada PA or bodyguard agi ni..hahahaha

    aku daftar 7hb 9..belanja aku bayar yuran weh?hahaha

    ReplyDelete
  44. @Suhazli

    haha..takde maknanya nak ada bodyguard..haha...

    hee..sempat la raya seminggu kan..belanja ko..byk cantek..haha..(^^,)

    ReplyDelete
  45. takpe entry tak best boleh usaha lagi camne nak kasi best kan. chayok2. ;)

    ReplyDelete
  46. kat H.J kita kasi baling lesung batu. ok tak? haha.

    ReplyDelete
  47. @Tea

    macam mane ye nak kasi entri best..heee~

    ReplyDelete
  48. @Tea

    haha..berat sikit..benjol dia pon tahan lama sikit..haha~

    ReplyDelete
  49. haha, itu kena korek kat blogger otai. ngeee.

    ReplyDelete
  50. konfem tak keluar rumah le si HJ tu nanti. harhar.

    ReplyDelete
  51. **jahat pulak tetiba. kuikui.

    ReplyDelete
  52. @Tea

    haha..tea kan blogger otai..da lama da berblogging..hee~

    ReplyDelete
  53. @Tea

    haha..sembunyikan diri la tu si HJ tu..hee

    ReplyDelete
  54. hee, memang terharu laa .. tea ni baik2 ni ..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com