Wednesday, 20 July 2011

Rasanya Macam..


,Erk...haaa...da lunch...? lepas lunch ni mata pon terasa berat je kan...rasa macam nak tidur je...dapat lelap kejap pon jadi la kan...hehe...tapi lepas makan tak elok la tidur kan...sebab makanan belum dihadam lagi...sementara tunggu makanan nak dihadam tu...rasanya macam nak makan ni laa...


,Huh...cuba la cari dan selongkar dalam peti sejuk...takde la pulak...mana nak cari ni...ni yang buat aq nak pergi cari aiskrim sekarang ni....haaa...bayangkan la kalau dapat makan aiskrim bila petang macam ni...best wooo...(^^,)


NOTA KECIL :

,Hari ni Wordless Wednesday ye...hari di mana hanya gambar je bercerita...aq baru teringat...haha ~

**Terima kasih kerana membaca entri Rasanya Macam..

50 comments:

  1. isk... sodapnya kalo dpt mkn aiskrim skrg nie....

    ReplyDelete
  2. nice ice cream tu. hihi

    gi je beli..

    ReplyDelete
  3. @QueeN TerataI

    haaa...tu la...mesti best kan kalau dapat makan skrg ni...(^^,)

    ReplyDelete
  4. @Nabila Huda

    sedap3...nak gi beli tu yg malas...haha~

    ReplyDelete
  5. salam perkenalan :)
    Nice blog and entry :)
    Best dapat follow :)
    kalau free singgah la blog saya,
    bagi comment and advice
    http://fahmiefiras.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. @fahmie firas

    salam perkenalan bro...=D
    thankz singgah blog ni...(^^,)

    ReplyDelete
  7. bagi org yg sedang panas hati & panas sbb aircond rosak mmg sesuai la kan mkn aiskrim... isk.. isk..

    ReplyDelete
  8. bro eskrem ne macam aku kenal, tapi aku lupa dimana, last sekali aku nampak kat peti sejuk rumah aku...hmmm

    ReplyDelete
  9. conferm je mengantuk kalo tengah hari..tapi mata aku tak leh nak lelap..hehe

    ReplyDelete
  10. dapat paddle pop pon sodap ni

    ReplyDelete
  11. ni yg terasa nak gi beli cornetto ni. T_T

    ReplyDelete
  12. aku tengah makan aiskim ni..sila dengki sekarang..haha

    ReplyDelete
  13. semalam baru makan ais krim mcm ni. best :)

    ReplyDelete
  14. aduhh aiskrim lg. nyamnyammm.

    ReplyDelete
  15. alamak... tetiba lapar la pulak~...

    ReplyDelete
  16. @QueeN TerataI

    makan aiskrim mmg boleh menenangkan semua tu kan sis..heee~

    ReplyDelete
  17. @muz

    haha...nak buat den jelez la tu kan...(^^,)

    ReplyDelete
  18. @Niena Pengembara Ilahi

    emmm...sedapnya..Niena nak belanje ke..? ^^,

    ReplyDelete
  19. @H.J

    haha...aq kalau jumpa bantal time tgh hari..tak kira la cuaca kat luar panas terik ke..confirm lena punya...haha~

    ReplyDelete
  20. @Lya Colours

    paddle pop...janji namanya aiskrim pon OK...=D

    ReplyDelete
  21. @Siti Safiyyah

    da lama jugak la tak makan cornetto ni...nanti nak kirim ye...^^,

    ReplyDelete
  22. @Suhazli

    haha...takpe la..ko makan la sorang2..aq tak nak kacau..haha~

    ReplyDelete
  23. @nurfatiha blacky

    puas betul kalau dapat makan aiskrim macam ni kan fatiha... =)

    ReplyDelete
  24. @Tea

    tengok gambar pon jadi la kan...emmm...sedapnya...heee~

    ReplyDelete
  25. @GaRy™

    kena dapatkan cepat la...aq pon lapar balik ni bila tgk gambar aiskrim ni....(^^,)

    ReplyDelete
  26. eskrem? hahaha..tak heran la.. :P
    *dlm ati, nk cri la eskrem jap lg

    ReplyDelete
  27. @kotak bulat

    haha...susah la kalau nak tolak bab aiskrim ni...heee~

    p/s: nak kirim...hahaha~

    ReplyDelete
  28. alahai, tetiba nk coolblog. *takde kaitan

    ReplyDelete
  29. @Niena Pengembara Ilahi

    mampu tersenyum je kan bila tgk aiskrim....heee~ =D

    ReplyDelete
  30. @Tea

    erk...tak penah makan la coolblog...kuno betul kan den ni...haha...

    ReplyDelete
  31. sila belanja saya, boleh? lapar ~___~

    ReplyDelete
  32. takyah makan. minum je. kehkeh. tea pn xtau camne leh kenal ngan bendalah tu. =.=

    ReplyDelete
  33. @hira

    sy pon baru nak mintak dibelanja..heee~

    ReplyDelete
  34. @Tea

    minum je..tak feeling la...
    tu la..da lupa la kenal kat mana bendalah tu....hahah~

    ReplyDelete
  35. @Tea

    haha..nape tea..pagi2 da blur..hee~

    ReplyDelete
  36. saya belanja awak
    awak belanja saya
    ok tak?
    deal?
    padahal lebih kurang sama je pun
    hahaha :p

    ReplyDelete
  37. bestnya makan aiskrim panas2 ni..huu

    ReplyDelete
  38. @hira

    tapi kalau awak yg belanja dua2 lagi terbaik kan...deal..hahha~

    ReplyDelete
  39. @syarifahsidrus

    tu la..sedap pulak kan kalau dapat makan aiskrim bila petang2 ni..heee~

    ReplyDelete
  40. memang gitu. bila malam dh ngantok pn blurr jugak. ahha.

    ReplyDelete
  41. @Tea

    hahah..kalau malam tgh ngantuk blur dia jgn cakap la....haha~

    ReplyDelete
  42. err betol2. salu je buat camtu, nt mesti member suruh tido. hahaha. xDD

    ReplyDelete
  43. @Tea

    haha...nanti ckp je ngn member awal2..."kalau aq blur ko hempuk je dgn bantal..."...haha~

    ReplyDelete
  44. melampau seyhh. suruh dodoikan takpe gak. kihkih

    ReplyDelete
  45. @Tea

    haha...bukan selalu bergurau dgn member..kalau kena hempuk tu...kurang la sikit blur tu...hahaa~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com