Thursday, 14 July 2011

.[#1] Sambutan Segmen Di Luar Jangkaan.

,Alhamdulillah... aq memang tak jangka langsung segmen pertama kat blog aq, SEGMEN JOM KENAL DAN TAMBAH RAKAN BLOGGER ramai yang sudi join... terima kasih pada blogger yang da join segmen ni... haaa... da kenal ramai tak rakan blogger? (^^,)

,Pada mulanya aq memang tak letak harapan yang tinggi sangat sebab ni segmen pertama yang aq buat.. setakat pukul 5.00 petang ni adalah dalam 40++ blogger yang da join... Nak join? Klik kat link tu... pukul 10.00 malam ni segmen ditutup... heee ~

Senarai link blogger yang join segmen ni : SIRI #1

#1-10



#11-20


http://journalsukasuki.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html
http://terowonginformasi.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html
http://namakufadhillah.blogspot.com/2011/07/chapter-179-segmen-jom-kenal-dan-tambah.html
http://aenapit.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html
http://semangat10naga.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html
http://diari-fana.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html
http://justmemyselfhere.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html
http://myramyra89.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html
http://ceriagurlz.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html
http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html


NOTA KECIL :

,Nanti aq update lagi dari semasa ke semasa... hee... jom terjah 20 blog rakan blogger kita ni dulu...


**Terima kasih kerana membaca entri .[#1] Sambutan Segmen Di Luar Jangkaan.

8 comments:

  1. izzat..kul 10 nanti aku join k?haha! bagi chance org lain dlu..

    ReplyDelete
  2. @Suhazli

    haha... kol 10 alamatnya link entri ko nanti tergantung je la tak diapproved... heee~

    ReplyDelete
  3. @n a g a_g e m o k

    berkenalan la elok2 ye dgn rakan2 blogger yang lain... (^^,)

    ReplyDelete
  4. wow. best la dia ramai join. hee. nk join jgk. blh?

    ReplyDelete
  5. alamak mcm mana tk perasan ni... ok mlm nnt aku join bro.. bukan janji..tp pasti..kih kih kih

    ReplyDelete
  6. @ArulchelseA

    ada 3 jam je lagi bro... pukul 10 malam aq tutup... heee~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com