Tuesday, 19 July 2011

Santai Pagi Selasa

Selamat pagi Selasa rakan blogger...

,Wahhh...awal pagi je...aq mesti pergi ambil angin luar dulu kat luar beranda...walaupun aq tahu cuaca pagi di luar agak sejuk...heee...bersyukur sebab masih lagi berpeluang hirup udara segar pagi-pagi macam ni...ni kalau duduk luar terlalu lama boleh demam ni...haha ~

"Ni kalau kat depan rumah aq la...da lama aku terjun ni..."

,Haaa...jangan fikir lain pulak...maksud aq sebenarnya...haaa...kalau la depan rumah aq ada ni pantai...da lama da aq terjun laut...kalau pagi-pagi masa air pasang lagi best...dengan sejuknya lagi...tu baru best...haha...


,haaa....dulu masa aq duduk Seremban dulu...memang selalu jugak la pergi pantai ni...pergi seorang diri pulak tu...bosan...takde kerja...biasa la tu...haha...aq memang suka lepak kat tepi pantai...ambil angin...tengok ombak...bukan mandi laut pon...bila rasa macam da tenang sikit...lepas tu aq pon balik la...haaa...tu namanya Operasi Pantai!....heee...

,aq memang suka bunyi deruan ombak menghempas pantai ni...kan seronok kalau hari-hari aq dapat dengar bunyi ombak...mesti tenang je hati aq ni...masalah pon boleh dilupakan buat sementara waktu...


NOTA KECIL :

,Erk...kenapa la tiba-tiba aq terfikir pasal pantai la..ombak la...laut la pagi ni.... heee~

**Terima kasih kerana membaca entri Santai Pagi Selasa

26 comments:

  1. rumah aku di tengah laut..hehe..kiri kanan penuh dengan ombak..

    ReplyDelete
  2. @H.J

    haha..tu pulau...aq suka kat tepi je pantai je...haha~

    ReplyDelete
  3. tp mmg best la kt pantai. huhu. :D

    ReplyDelete
  4. @Tea

    haa..tu la..tenang je bila tengok laut...(^^,)

    selalu pergi area PD..Teluk Kemang..kalau agak tak betul sikit..g Pengkalan Balak kat Melaka...tgk pantai kejap...lepas tu patah balik...hahha...

    ReplyDelete
  5. rumah saya pon dekat je dgn pantai. tapi xde la nak terjun2 tuh. x berapa gemar. huhu. cuma suka p pantai cari remis

    ReplyDelete
  6. hehehe kt sni ada pantai ..
    indah sungguh ciptaan Allah nie

    ReplyDelete
  7. @Lya Colours

    kalau da lama tak jumpa pantai..rasa teruja dia lebih sikit nak terjun2 ni...heee~

    ReplyDelete
  8. @Niena Pengembara Ilahi

    lama da tak g pantai ni...bila tgk je lautan yg terbentang luas ni...mmg hebat dan indah seluruh ciptaan Allah ni kan...(^^,)

    ReplyDelete
  9. teringin berenang2 cam ikan duyung ujung minggu ni...hehehe

    ReplyDelete
  10. jauh dengan pantai la best..rindu ngan pantai..tapi bila dah hari2 tak pandang, betul ni..fakta

    ReplyDelete
  11. @Diana @ bilakukatacinta

    berenang gaya bebas ngn kuak lentang pon best jugak kan...heee~

    ReplyDelete
  12. baru bro perasan..belum follow blog ni..hahaa sengal la bro ni...sorry dah follow dah ^_^

    ReplyDelete
  13. @Bro ahmad

    tu la kan bro...bagus jugak jauh dgn pantai ni..nanti hari2 tgk muak pulak kan..sesekali jumpa pantai mmg tak engat la...haha~

    ReplyDelete
  14. @Bro ahmad

    haha...sama la kita bro..engatkan da follow blog bro..rupa2nya belum lagi...^_^

    ReplyDelete
  15. @Cik Bell

    mmg best !!

    haaa...kalau da jumpa pantai ni mmg tak pandang kiri kanan da...heee~

    ReplyDelete
  16. da lame nye xmandi pandai ,. adesssss rindu pulak ,. nak maen pasir ^^

    moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana

    http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/thats-ur-own-way.html

    ReplyDelete
  17. @Nur Syazana Mohammed Sani

    tu la..da berbulan2 tak tgk pantai ni...heee~

    ReplyDelete
  18. best kot, hehe XD

    p/s : angin bersepoi bahasa di tepi pantai :)

    ReplyDelete
  19. @sergeant keroro

    haha...program santai petang nanti ajak la aq sekali ye...biar kasi jadi nanti...(^^,)

    ReplyDelete
  20. ohh rajinnya ke pantaii..

    ReplyDelete
  21. @Tea

    da lama ni tak pergi ke pantai...rindu pulak nak g..adehh~

    ReplyDelete
  22. teA paling lemah betol kalau nk mandi kt pantai. kalau tengok saja okeh la.


    p/s: suka mandi kt swimming pool je. xDD

    ReplyDelete
  23. @Tea

    mandi kat pantai la best...heee~ tapi kalau lama2 sgt takut kulit jadi gelap pulak...nak2 mandi time cuaca panas terik kan...heee~

    p/s : swimming pool OK..tapi tak puas la..heee~

    ReplyDelete
  24. kampus sy kat tepi pantai..kalo hari2 dah ngadap laut..dah xteringin pun nak terjun..hehe

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com