Friday, 15 July 2011

.Segmen Belum Berakhir.

- - ENTRI MELEKAT Sampai Pukul 11 Pagi , 15 Julai 2011 - -


,Selamat malam semua rakan blogger...




,Segmen yang aq buat dari pukul 10 pagi tadi da pon ditutup... aq rasa lebih dari 100++ da join tapi aq baru update sehingga 80 blog... mesti korang penat kan terjah blog sana sini... kenal dengan rakan bloggers baru... heee... Alhamdulillah... segmen pertama blog ni macam mana...? OK tak...? Oooppss... sebenarnya segmen ni belum habis sepenuhnya.... erk... ada lagi ke yang nak join kalau aq sambung lagi ni...?

,Nak tahu cara segmen Bahagian II ni macam mana... heee... jeng.. jengg... Syaratnya :

1- Blogger yang telah menghantar link URL entri "SEGMEN JOM KENAL DAN TAMBAH RAKAN BLOGGER" je boleh teruskan... iaitu sebelum pukul 10 malam, 14 Julai 2011... paling lewat pon pukul 10.15 malam... haaa.... muktamad..

2- Blogger yang da join hanya perlu tinggalkan URL entri ke ruangan entri ni... apa yang perlu ada kat dalam komen korang tu hanyalah ?

*CONTOH :


- URL entri segmen : 
http://skytechxtreme.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

Rakan Blogger :

-Sebelum join segmen : 685
-Selepas join segmen  : 754
-Penambahan rakan blogger  = 69

3- Haa... korang tak perlu buat entri... hanya tinggalkan komen dalam format macam tu sebelum pukul 11.00 pagi, 15 Julai 2011.... ada tak yang nak join...?

4- Aq nak tengok sama ada segmen pertama ni berjaya ataupun disebaliknya...haaa....sekiranya ianya memberangsangkan... aq akan cuba buat segmen lagi lepas ni... OK tak? deal..(^^,)

5- Ermm... hadiah dia aq nak bagi pe ye... ? Haa...OK... aq akan promote blog korang nanti... hehe... tunggu aq UPDATE nanti...aq buat spot check ye nanti....hehe ~


UPDATE..

P/S : Maksud aq... korang berkenalan la dulu dengan rakan blogger yang lain bagi yang belum diterjah lagi... sebab aq belum letak lagi baki link blog yang da join... keputusan akhir aq nak esok sebelum pukul 11.30 pagi paling lambat... heee ~

TERBARU!! [Senarai Link]


http://zahiradzul.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html
http://topimagine.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html
http://adrianaizat.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html
http://semangat10naga.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html
http://elyanaguitar.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html
http://sitizarizza.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html
http://awekdesa.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html
http://rossmerahjingga.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html
http://jalinankasihkita.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html
http://diari-fana.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html
http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html
http://ubibadok.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html
http://ceriagurlz.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html
http://ftndiana.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html
http://myramyra89.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html
http://oiikaoi.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html
http://asmabluppy.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html
http://nurasyiqinfadzil.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html
http://justmeandeunice.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html


UPDATE - Segmen Bahagian II ditutup... 


NOTA KECIL :

,Huuuhhh.... aq da semput da ni.... fuhh kanan.. fuhhh kiri... heheh (^^,)

**Terima kasih kerana membaca entri .Segmen Belum Berakhir.

58 comments:

  1. da tak boleh join ke??lewat sikit ni.hehe

    ReplyDelete
  2. - URL entri segmen :
    http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

    Rakan Blogger :

    -Sebelum join segmen : 1019
    -Selepas join segmen : 1033
    -Penambahan rakan blogger = 14

    ReplyDelete
  3. @H.J

    haa...OK2.. ni last... takde kompromi da lepas ni... (^^,)

    ReplyDelete
  4. - URL entri segmen :
    http://adrianaizat.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

    Rakan Blogger :

    -Sebelum join segmen : 415
    -Selepas join segmen : 428
    -Penambahan rakan blogger = 13

    ReplyDelete
  5. saye dulu...

    http://semangat10naga.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

    Rakan Blogger:
    -sebelom join segmen : 18
    -selepas join segmen : 38
    -penambahan rakan blogger = 20


    mcm ni ek???hehe

    ReplyDelete
  6. bro..aku dah join tu..terima lagi tak penyertaan aku?huhuh

    ReplyDelete
  7. @Suhazli

    terima... hee.. ko perlu terjah je rakan2 blogger yang da join segmen ni...kenal2 la ye..(^^,)

    ReplyDelete
  8. aku dah hantar link kat entry sana.hehe.tq bro

    ReplyDelete
  9. xda sape terjah aku...huhhu...
    peserta yg ke 101

    ReplyDelete
  10. http://sitizarizza.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html



    sebelom : 207
    selepas : 222

    tambah 15 orang.

    thanx bro :D

    ReplyDelete
  11. @hira

    saya tak delete...cuma tak approved lagi... senyum la sikit...heee... =D

    ReplyDelete
  12. @cikgu fiQ

    aq tak sempat terjah ko bro.. aq kejar masa tadi... nanti aq terjah...hee~

    ReplyDelete
  13. Tak faham :'( sorry, blur sikit tgh2 malam ni :D

    ReplyDelete
  14. @Dianaa

    nanti da rasa muktamad baru hantar komen kat entri ni ye...

    ReplyDelete
  15. lambat tau....

    ruginya x join....

    ReplyDelete
  16. @KhAiReDzAiMy

    lain kali kalau ada buat segmen lagi join la.. hee (^^,)

    ReplyDelete
  17. http://awekdesa.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

    -Sebelum join segmen : 4
    -Selepas join segmen : 9
    -Penambahan rakan blogger = 5

    hope pasni btambah2 lg.. peace ('-,*)

    ReplyDelete
  18. http://rossmerahjingga.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

    - Sebelum join segmen : 187
    - Selepas join segmen : 192
    - Penambahan rakan blogger : 5

    Semoga lepas ini akan makin bertambah la yeee...

    ReplyDelete
  19. http://jalinankasihkita.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

    sebelum join segmen : 313
    selepas join segmen : 332
    penambahan rakan blogger :19

    mencapai target.... x kesah lah... bersyukur ade yang sudi.....
    yang penting Cik NY dah terjah n follow semua blogger yang join segmen ni... fuhh semput........

    ReplyDelete
  20. Fana dtg memberi kabar berite

    Sebelum join segmen : 244
    Selepas join segmen : 269
    Penambahan rakan blogger : 25

    http://diari-fana.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

    ReplyDelete
  21. ninie dtg sini.. (n_n)

    sebelum join segmen : 1613
    selepas join segmen : 1645
    penambahan rakan blogger : 32

    http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

    ReplyDelete
  22. http://ubibadok.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

    sebelom join = 120
    selepas join = 134
    penambahan = 14

    ReplyDelete
  23. saya datang sini balik! hehe. tak tak. saya dah senyum pagi-pagi ni. huhu. saya nak bagi yang update punya ;)

    - URL entri segmen :
    http://zahiradzul.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

    Rakan Blogger :

    -Sebelum join segmen : 238
    -Selepas join segmen : 258
    -Penambahan rakan blogger = 20

    thanks awak~ :D

    ReplyDelete
  24. sy dtg..weee

    http://oiikaoi.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

    sebelom join = 258
    selepas join = 278
    penambahan = 18

    ReplyDelete
  25. Url entri : http://ftndiana.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

    -Sebelum join segmen : 510
    -Selepas join segmen : 554
    - Penambahan : 44

    Lagi sikit je cukup target, hee :D

    ReplyDelete
  26. @Dianaa

    haha... 1 je lagi kan nak capai target...(^^,)

    ReplyDelete
  27. @hira

    hee...OK2...kalau boleh nak update yg terbaru...(^^,)

    ReplyDelete
  28. @Cik NY

    terima kasih kerana menjoinkan diri... heee~

    ReplyDelete
  29. http://myramyra89.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

    sebelom-210
    selepas-252
    penampahan-42

    ReplyDelete
  30. Ezad! Dah bertambah! Hihi, update baru

    Url entri : http://ftndiana.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

    -Sebelum join segmen : 510
    -Selepas join segmen : 555
    - Penambahan : 45

    Dah cukup target! :D

    ReplyDelete
  31. URL SEGMENT:

    http://oiikaoi.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

    -Sebelum join segmen : 130
    -Selepas join segmen : 152
    -Penambahan rakan blogger = 22

    ReplyDelete
  32. @Dianaa

    hee...dpt jugak capai target ye diana...(^^,)

    ReplyDelete
  33. -Sebelum join segmen : 589
    -Selepas join segmen : 600
    -Penambahan rakan blogger = 11

    http://nanakimie.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

    ReplyDelete
  34. sebelum: 195
    selepas: 213
    penambahan: 18

    thanks ye...=)

    ReplyDelete
  35. @Cik Asma BLuppy

    sekadar membantu dgn rakan2 blogger lain... hee~

    ReplyDelete
  36. ala..camne fana nye xsmpai target pon..hehehe..

    ReplyDelete
  37. @fana

    hehe...takpe.. janji da usaha kan...^_^

    ReplyDelete
  38. yang lain hilangkan diri la encik. harap bersabar. hehe :D

    ReplyDelete
  39. URL entri segmen: http://nurasyiqinfadzil.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

    Rakan Blogger :

    -Sebelum join segmen : 43
    -Selepas join segmen : 61
    -Penambahan rakan blogger = 18

    ReplyDelete
  40. huu...im late. nak join gak! i do hope its accepted..>.<

    URL entri segmen: http://justmeandeunice.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

    *sebelum join segmen: 96 peeps.
    *selepas join segmen: 114 peeps
    *penambahan rakan blogger: 18 peeps.

    ReplyDelete
  41. opssss...saya terlambat nak jenguk balik entry...sebab ada hal mustahak...apa pun terima kasih sebab adakan segmen ini..:) happy blogging :)

    ReplyDelete
  42. siang tadi x sempat nak buka blog..terlepas segmen ni..apa2 pun..tq untuk segmen semalam..rakan blogger sy dah bertambah.. :)

    ReplyDelete
  43. @arfah

    takpe...terima join segmen semalam..(^^,)

    ReplyDelete
  44. @fieha

    nanti kalau ada segmen lagi boleh la join...

    same2...thankz join segmen semalam..(^^,)

    ReplyDelete
  45. aduhh ..
    terlmbt .. T.T

    ReplyDelete
  46. @miezah

    ala, takpe..lain kali kalau ada segmen lagi..boleh la join ye...(^^,)

    ReplyDelete
  47. http://farahfarahanah.blogspot.com/2011/07/segemn-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

    Rakan Blogger :-

    -> sebelum join segmen : 8
    -> selepas join segmen : 19
    -> penambahan rakan blogger 11

    terima kasih kepada anda (^__*)

    ReplyDelete
  48. @Farah Amir

    thankz join segmen ni Farah...tapi segmen bahagian II ni da tutup semalam...

    ReplyDelete
  49. ala, 1st segment xdpt join...2nd pon sama...adoiiii~

    selalu dok blogwalking during weekend je..tu pon tetiba nampak member saya join segment blog ni huhu~

    hope ada lagi la segment mcm ni yea :)

    ReplyDelete
  50. aku tak menaik pon.

    before - 100

    after - 90

    hahaha XD

    ReplyDelete
  51. @sergeant keroro

    haha...ko da cukup kuota kot..tu yg tak naik...hahha~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com