Friday, 22 July 2011

Segmen : Jom Kongsi Entri


,Haaa...awal pagi lagi aq da join segmen anjuran blog Kizmyself...hee...segmen ni simple je...nak join KLIK la header kat atas ni haa...kena pilih entri yang kira terbaik atau entri yang paling banyak dibaca dan dikomen...

,Aq nak pilih entri yang ni laa...



NOTA KECIL :

,Haa...betul ke blogger memang selalu tidur lambat ni..? rajin betul aq join segmen awal pagi macam ni...hehe...

**Terima kasih kerana membaca entri Segmen : Jom Kongsi Entri

20 comments:

  1. ngehngehngeh.apa entry terbaik tea eh?>.<

    ReplyDelete
  2. alahai. rajinnya~ ok, saya dah jadi malas plus malas plus malas lagi plus malas malas malas dah nak join. hahahaha :D

    ReplyDelete
  3. hahahaha... rasanya memang macam tuh kot... aq pun slalu tido lewat... hahahaha...

    ReplyDelete
  4. kb tido pukul 4pagi.. :P
    jadi memang lewat lah kan.. hehehe
    kb pun join segmen ni..

    ReplyDelete
  5. tak jugak kot..kalau bro tidur lewat hmmm

    ReplyDelete
  6. ada yg mmg betul tido lewat tp ada gak yg guna autopublish hehehehe

    btw dtg dr segmen yg sama :)

    ReplyDelete
  7. @Tea

    heee...tgk la entri mane yg byk dibaca atau byk dikomen...heee~

    ReplyDelete
  8. @hira

    haha...bukan main byk malas plus malas tu...boleh buat formula matematik ni...hahha~

    ReplyDelete
  9. @GaRy™

    haha...ko pon alami benda yg sama ke...aq pon mmg selalu tidur lewat ni...haha~

    ReplyDelete
  10. @kotak bulat

    haa..lewat jugak tu KB..den lagi la lewat..kdg2 leas subuh baru tidur..hee~

    ReplyDelete
  11. @Bro ahmad

    rasanya tak semua blogger kot tidur lewat ni bro...segelintir je kot..heee~

    p/s: nape ni bro...?

    ReplyDelete
  12. @Jiejah Gorjes

    haa...autopublish tu mungkin la kot..tp sy jarang la buat autopublish ni...hee~

    ReplyDelete
  13. @cik pip

    heee..mmg menarik..sbb tu sy join..(^^,)

    ReplyDelete
  14. komen tea je yg paling bnyk. haha.

    ReplyDelete
  15. @Tea

    haha...ni kalau check pengomen terbanyak mesti tea yg pegang..haha~

    ReplyDelete
  16. sama la. tapi saya belum kena insomnia...berbahayaaa. hahaha

    ReplyDelete
  17. @cik kiwi's

    heee...nak kena set balik timing tidur ni...da parah da ni...(^^,)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com