Wednesday, 13 July 2011

.SEGMEN KENALI BLOGGER SPORTING.


,Segmen Tia kali ni nak tengok sama ada blogger ni sporting ataupun sebaliknya... sebelum tu kena jawab beberapa soalan dulu.... Jom kenal tuan punya Skytech Belog... 

Jantina : Lelaki... tu memang confirm la..
Umur : Baru... baru masuk 21...
Status : Bujang...bukan bujang sepah ye... haha~
Tempat tinggal : Selangor...sempadan KL...


,Kalau nak join segmen ni KLIK je header IniKisahTia tu... (^^,)


**Terima kasih kerana membaca entri .SEGMEN KENALI BLOGGER SPORTING.

29 comments:

  1. oohh..baru 21 ke??
    boleh pggil abg la camnie..
    hua3x.*miang pulaks*

    ReplyDelete
  2. rehat sebentar bersama-sama kit kat...heheh

    ReplyDelete
  3. muda ag..hehe...
    nad letak iklan..:)

    ReplyDelete
  4. masuk skuad bola aku yer..hehe

    ReplyDelete
  5. aku baru tau ni..kih kih kih..

    ReplyDelete
  6. @yatie Awang

    hehe..mula lagi la kak..baru lepas alam remaja..baru la sgt kan.. heee~

    ReplyDelete
  7. @Cik Bell

    erk...lariikkk..selamatkan diri dari adik bell.. haha~

    ReplyDelete
  8. @H.J

    perghhh..aq jadi jurulatih Arsenal..tgk pergi dia mcm mana..heee~

    ReplyDelete
  9. @H.J

    akhirnya terjawab jugak persoalan ni.. haha~

    ReplyDelete
  10. nak larikk g mana ha abg izzat ? :p
    Hahaha..nak main kejar2 ke ? gerenti kalah punyer!! lalallaa~

    ReplyDelete
  11. @Cik Bell

    haha...macam pelik je panggil abg2 ni... erk... (^^,)

    ReplyDelete
  12. cewit. baru 21, muda lagi laaa. panggil abang ezad blh? kiki.

    ReplyDelete
  13. @Tea

    erk...nak cari beg kertas nak tutup muka jap... hahha~

    ReplyDelete
  14. laaa , ingatkan 25 ++ ngeee . hahaa .. well , promosi diri bujang trang tang tangggg . hiksss :)

    terima kasih join segmen Tia :)

    ReplyDelete
  15. @tia @ Ini Kisah Tia

    haha...baru 21 la...bujang ke..hee~

    sama2 Tia..nanti kalau Tia buat segmen mesti nak kena join lagi ni..heee =D

    ReplyDelete
  16. singgah sini nak tambahkan lagi sporting ^^

    ReplyDelete
  17. @Achik SYIDA

    sape yg join segmen ni mmg sporting habis... =D

    ReplyDelete
  18. yuhhhuuu .. sebaya lah kita..

    jom jadik geng .. haha~
    salam kenal kenal ~

    ReplyDelete
  19. @CikMiMiey

    hehe.. kita sebaya ye... (^^,)

    sesi suai kenal... huhu~

    ReplyDelete
  20. howyeah!
    ade geng!hahah..
    aku sepang.. :D

    ReplyDelete
  21. @NoKaKaSHiCHi HowyeaH!!

    gimme five la bro... geng2.. haha~
    aq dok selayang.. =D

    ReplyDelete
  22. @sergeant keroro

    byk yg terlepas kan bro...aq pon kalau busy mesti ta terlayan blog ni...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com