Friday, 22 July 2011

Siapa Yang Rajin Sangat Ni?

,Huuhhh...satu hari suntuk aq tak buka blog ni...aq tinggalkan entri pagi tadi je...haaa...pukul 8 malam tadi baru aq mula jenguk blog aq...walaupun aq tak update entri sangat hari ni...tapi masih ada lagi yang sudi singgah blog aq ni...heee...terima kasih ye...(^^,)


,Haa...pada sesiapa yang tinggalkan komen kat blog ni...aq akan cuba terjah balik blog korang ye...aq hargai sangat setiap komen yang korang tinggalkan kat setiap entri dalam blog ni...sape la yang rajin tinggalkan komen ye kat blog ni...? 

,Entri pendek je ni...aq nak pergi jalan-jalan kat blog lain pulak ni...peace !! heee~


NOTA KECIL :

,Tengah dalam proses nak terjah balik...setengah hari da aq ketinggalan ni...haha~

**Terima kasih kerana membaca entri Siapa Yang Rajin Sangat Ni?

32 comments:

  1. saya yang rajin! rajin datang blog awak. hahaha :p

    ReplyDelete
  2. @hira

    hee...thankz hira..awak mmg rajin pon..(^^,)

    ReplyDelete
  3. @sergeant keroro

    haha...lagi lama kan...seminggu tu?
    mmg best la main terjah2 blog lain ni...heee~

    ReplyDelete
  4. kb busy..arini baru leh kln gile2..hehehe.. :P

    ReplyDelete
  5. waktu malam je la. lain waktu, terima kasih je. haha :p

    ReplyDelete
  6. @kotak bulat

    haha...malam2 macam ni la baru dpt terjah blog2 kan KB...hee~

    ReplyDelete
  7. @hira

    heee..waktu siang mmg kbykan semua bz..malam je yg free byk..hee~

    ReplyDelete
  8. @rara pinkmafia

    terjah..jom terjah sampai lebam?

    p/s: terjah pe ye..?? haha~

    ReplyDelete
  9. hee , slme ni jd silent reader je , ari nii nk bw , nice blog

    ReplyDelete
  10. xpe xpe.. pelan pelan kayuh.. haha..

    ReplyDelete
  11. nak blog walking jugak ni :)

    ReplyDelete
  12. @nurul diana

    erk...jd silent reader..blog ni ada silent reader rupenya..terharu ni...heee~

    thankz (^^,)

    ReplyDelete
  13. @cik ayin

    hee..jom3 blogwalking...cik ayin mmg suka muncul tgh malam kan...heee~

    ReplyDelete
  14. salam ziaran ezad...trm kasih sbb sudi jenguk2 blog sy. mood hepi sbb trrharu jd pilihan abg ben....

    ReplyDelete
  15. @Santri T.P.I.N.I

    terima kasih singgah sini..
    sy pon pernah rasa terharu macam tu dulu...sbb pernah terpilih jgk...heee~

    ReplyDelete
  16. sapa yg rajin ni? cewahh dia rajin gila seyh komen. =.=


    p/s: tea bz sket harini so kurang nmpk tea komen kot. :)

    ReplyDelete
  17. @Tea

    hee...tgh rajin nak komen...belek2 la entri2 lama...heee~

    p/s : kalau rajin mmg habis semua la entri tea kena terjah kang...haha~

    ReplyDelete
  18. iqa mmg ske terjah2 belog orang nie..heeee :)

    ReplyDelete
  19. hahah. jgn le sume entry. yg belakang2 tu sume dh merapu. almaklum bebudak. haha.

    ReplyDelete
  20. @zareliqa afiqa

    terjah menerjah blog ni amalan yg sihat...hahah~

    ReplyDelete
  21. @Tea

    haha...mula2 biasa la tea...den mula2 dulu pon mcm tu...haha~

    ReplyDelete
  22. hahah. nk pg makan ayam kampung ni. :P

    ReplyDelete
  23. @Tea

    makan ayam kampung tak ajak...hulur2 la sini sikit...hee~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com