Tuesday, 12 July 2011

.Sudah Pulih Kembali.


,Huhh... cuaca pagi Selasa yang cukup indah... aq rasa macam nak tidur balik je lepas taip entri ni... relaks dulu.. kasi habis dulu entri ni... haha... aq suka blogwalking kat blog lain pagi-pagi macam ni... saje datang melawat rakan blogger... hehe ~ 

,Haaa... masa aq tengah blogwalking tu... baru aq perasan yang widget followers kat blog yang kehilangan widget followers 2-3 hari lepas da "PULIH" seperti sediakala... kat blog aq widget followers tu memang tak hilang... ada je memang da terpacak je kat situ... sebab tu aq tak perasan widget followers tu da pulih... tak menyorok lagi da... (^^,)


,Haaa... nampak ada yang berbeza tak kat widget followers ni...? Kan sebelum ni button tu tulis FOLLOW kan... sekarang ni da tukar jadi Join this site.... widget followers tu da bertukar ke Google Friends Connect... maknanya sekarang sesiapa pon boleh follow blog kita asalkan mereka ada akaun Uncle Google... hehe ~


NOTA KECIL :

,Erk... nak pergi cari sarapan ke sambung tidur ni... tengah blur pagi ni.... haha ~


**Terima kasih kerana membaca entri .Sudah Pulih Kembali.

40 comments:

  1. jangan tido dulu...nanti BW blog marina yer :-)

    ReplyDelete
  2. @Marina

    memang nak g BW jap kat blog2 lain ni... heee~

    ReplyDelete
  3. tu ar tu ar..
    sonok kot...
    makin lawa..
    hahahahaha

    ReplyDelete
  4. @Dhiya Fariza

    awak patut ucapkan selamat berjumpa kembali widget followers yg hilang kat widget followers awak tu... hehe~

    ReplyDelete
  5. @Far8 budak baik

    patut la widget tu main hilang2.. tgh diupgrade rupanya... tapi aq punya tetap selamat... yg sebelum2 ni je tak selamat... hahha~

    ReplyDelete
  6. ptt la xley nk follow org 2,3 ari lepas..huhu

    ReplyDelete
  7. dy saje je main nyorok
    ngan kita..HAHAHAHA

    ReplyDelete
  8. @Fad

    tu la..tapi mane2 blog yg ada button follow tumblr tu senang sikit... boleh je nak follow kalau widget follower ni buat hal... =D

    ReplyDelete
  9. @Far8 budak baik

    haha... lepas ni tunggu je la widget ni main sorok2 lagi... haha~
    aq ada backup... takpe... =D

    ReplyDelete
  10. suka la tu.. :P
    da leh tgk follower ari2.. hehehe

    ReplyDelete
  11. @kotak bulat

    haha... widget followers ni mmg tak hilang la masa tu KB... saje nak update button followers baru... heee~

    ReplyDelete
  12. Saya punya 4 hari dah ghaib. Ingat kene culik dengan bunian ke. Berkat kesabaran nunggu, arini dah ada balik.. =)

    ReplyDelete
  13. @Nurhasliza Jeffry

    hehe... widget followers awak tu da selamat pulang ke blog awak ye... (^^,)

    ReplyDelete
  14. @Isteri Encek Bard

    tapi ada jugak blogger yg OK je widget followers...ada juga yg widget follower main sorok2.. =D

    ReplyDelete
  15. Button follower nie suka maen nyorok2 sekarang.. =.='

    ReplyDelete
  16. ingat nak buang je widget tu..hahaha

    ReplyDelete
  17. @cik ayin

    haha... nak buang kat mane cik ayin...? (^^,)

    ReplyDelete
  18. a'ah.. blogspot skang ni ngah upgrade dirinya.... hehe, lps ni msti takde dah org sebut I FOLLOW! mst I JOIN THIS SITE! hehee.. dia dh selaraskan sume kot,

    ReplyDelete
  19. mesti kekok kan nak sebut I JOIN THIS SITE tu kan... da biasa dgn FOLLOW2.. hehe~

    ReplyDelete
  20. ha'ah... perasan gak da berubah... jadi google connect lak kan~

    ReplyDelete
  21. teringin nak tuka sume ,. tapi mase xmengizin kan ^^

    moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana ^^

    http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/semak-kan-nama-calon-latihan-khidmat.html

    ReplyDelete
  22. hahaa . Tia lagi suka yang terbaru ni .. nampak beshhhh :)

    ReplyDelete
  23. yay..suda pulih..jenuh ku mengrefresh ingt ke line daku yg prob..heee..

    ReplyDelete
  24. @ArulchelseA

    kalau line OK mmg semangat la aq nak BW... haha~

    ReplyDelete
  25. @Sunah Sakura

    yup kak sunah... pagi tadi baru perasan widget tu da berubah jadi google friend connect...hee~

    ReplyDelete
  26. @tia @ Ini Kisah Tia

    hehe... mane2 pon tak kesah... dua2 smart.. (^^,)

    ReplyDelete
  27. @FYA PELANG!

    haha... sampai da tak terkata ye FYA... heee~

    ReplyDelete
  28. @anismelon

    2-3 hari jugak la problem widget tu kat kebanyakan blog... hehe~

    ReplyDelete
  29. cantikkan butang follower baru neh..''suka ja tengok...hehe

    ReplyDelete
  30. @HonEyBuNNy

    hehe...tu la... smart sikit la dr button follow dulu... (^^,)

    ReplyDelete
  31. banyak jugak aku tertinggal update ko, haha XD

    ReplyDelete
  32. @sergeant keroro

    haha...34 entri ko serang woo dalam masa 30 minit..agak banyak disitu...heee~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com