Sunday, 17 July 2011

."Terbaikk...".


,Haaa...hari Ahad...dunia blog memang terasa sunyi sikit sebab kebanyakan blogger banyak habiskan masa hujung minggu kat luar...kalau nak update entri pon mesti da malam sikit baru ada update...betul kan? heee...kita tunggu je la malam nanti...(^^,)

,Setiap hari Ahad...pukul 7 malam mesti aq da kat depan TV...TV3..kenapa? korang pon tahu kenapa kan...sebab BoboiBoy la...cehhh...aq pon da terjebak dengan animasi BoboiBoy tu...setiap minggu mesti takkan terlepas walaupun cerita minggu tu ulangan episod lepas punya...haha ~

,sape kata animasi buatan Malaysia tak best..? episod hari ni memang terbaik la...aq tak sangka animasi ni buatan anak Malaysia...memang rugi sape yang tak tengok BoboiBoy ni...haha...siap promote lagi tu..."BoboiBoy...terbaikk.."


NOTA KECIL :

,Malam nanti la baru mulakan operasi blogwalking...sekarang ni tengah.....haha ~ 

**Terima kasih kerana membaca entri ."Terbaikk...".

32 comments:

  1. @Dianaa

    haha...engat budak kecik je minat..ezad pon minat jugak...haha~

    ReplyDelete
  2. best ke citer tu? tak pernah tengok..tp adik2 sume kate best! ala2 mcm upin ipin gitu..hehe

    ReplyDelete
  3. @Fay

    serius..mmg best..bangga sebab BoboiBoy animasi buatan anak Malaysia...cuba la tengok...heee~

    ReplyDelete
  4. @H.J

    haha... tu apa..? tu SEPAH...lain ceita ni..haha~

    ReplyDelete
  5. memang rugi sape yang tengok BoboiBoy ni

    ahahah..ni nk promote ke jatuhkn boboiboy?
    ada perkataan tertinggal kot.. :P

    ReplyDelete
  6. boboi boy?? upin ipin saya tau la. hihi

    ReplyDelete
  7. @kotak bulat

    haha...tertinggal ye...nasib baik KB perasan...heee~

    ReplyDelete
  8. @Lya Colours

    dua2 best..animasi wajib tgk...hehe~

    ReplyDelete
  9. tunggukan filem animasi aku pulak..aku kan nak belajar multimedia..huhuhu

    ReplyDelete
  10. @Suhazli

    wahh...lagi meriah la industri animasi negara nanti...aq tunggu ni bro...heee~

    ReplyDelete
  11. sekali sekala layan lah jugak boboi tu.


    kurang minat sebenarnya. tapi, kalau upin ipin, mmg mengadap je la. :p

    ReplyDelete
  12. aiks... layan kartun gak ep?
    hihi

    ReplyDelete
  13. @siti kektus

    upin ipin mmg tak payah cakap la..favourite kot..haha~ =D

    ReplyDelete
  14. @ArulchelseA

    aiyoo...byk rugi maa tk tgk itu boboiboy...heee~

    ReplyDelete
  15. @Cik Asma BLuppy

    heee...engat da besar tk layan ke kartun...sy pon layankan je..best..heee~

    ReplyDelete
  16. ngehngehngeh. dah malam pn tea malas nk update. =.=

    ReplyDelete
  17. baru jer tengok boboiboy td separuh jalan jer..pastu tukar channel..

    ReplyDelete
  18. @Tea

    hari ahad ni kemalasan nak update entri ni melampau2 kan...sama la macam den ni...haha~

    ReplyDelete
  19. @♕ Mr.IX ♂

    boboiboy best kot...awat tukar channel? heee~(^^,)

    ReplyDelete
  20. kartun! haha. nasib baik awak bukan kartun. kalau tak, memang sama dah. kahwin je la dengan kartun tu eh? hoho :p

    ReplyDelete
  21. @hira

    haha...sy taknak kahwin dgn kartun...setakat tgk je..haha~

    ReplyDelete
  22. @Ahmad Haziq Azlan

    yeah...hari ahad mmg kemalasan melanda...(^^,)

    ReplyDelete
  23. huhu...kadang2 je tertengok...

    ReplyDelete
  24. @Marina

    hee..yeke...tp sy tiap minggu tak pernah missed...(^^,)

    ReplyDelete
  25. stylo kot, haha XD

    adik aku suka tengok :P

    ReplyDelete
  26. @sergeant keroro

    mmg stylo..serius...aq mmg tabik habis dorang yg buat animasi ni...

    p/s:ko pon mesti suka tgk jgk kan....haha...

    ReplyDelete
  27. ngeh2. stended laa. memang ade tyme malas nk update. hehehe.

    ReplyDelete
  28. @Tea

    heee...kalau penyakit malas tu da dtg..mmg nak naik 1 entri pon payah..hhaa~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com