Thursday, 7 July 2011

.Tercapai 600.


,Salam semua... tak sangka Skytech Belog ni da capai 600 follower da sekarang ni dalam masa yang singkat rasanyan... baru mencapai 500 dalam dua minggu lepas... terima kasih semua... yang sudi follow blog budak mentah ni... hee... 

,Alhamdulillah... ada juga yang baca dan sudi meninggalkan komen dengan entri yang ada dalam blog ni... ramai rakan blogger yang jumpa dalam dunia blog ni... macam-macam ragam... haha~

http://fifirainbowse7en.blogspot.com/

,Terima kasih tuan belog yang da tekan button followers automatik jadi follower #600 blog ni....


NOTA KECIL :

,Jom2.. nak pergi blogwalking dari blog ke blog yang join segmen.... heee~

**Terima kasih kerana membaca entri .Tercapai 600.

22 comments:

  1. tea 500 pun xsampai lagi. buwekk.

    *jeles


    hahaha.

    ReplyDelete
  2. wah ! lincah nye da sampai 600 ,. jeles kot =='

    moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana =)

    http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/akhir-nye.html

    ReplyDelete
  3. huh! bakal pesaing aku ni! boikoooot blog ni! ahahaha... (gelak jahat)




    tahniah!

    ReplyDelete
  4. @Mish Apple

    thankz Mish Apple..
    kalau takde followers...takkan dpt capai semua tu.. tq my frenz...hehe~

    ReplyDelete
  5. @fifirainbowgrey

    haa... tu dia tuan punya header blog da datang... heee...

    TQ sudi follow blog ni... (^^,)

    ReplyDelete
  6. tahniah!! XD

    laju betul korang ni :p

    ReplyDelete
  7. @Nur Syazana Mohammed Sani

    baru perasan... sibuk je BW dari tadi... tak perasan pon angka rakan blogger tu bertambah..heee =D

    InsyaAllah nanti blog zana pon dpt followers ramai jugak.. teruskan blogging ye zana... (^^,)

    ReplyDelete
  8. dah 600 lebih?? hebat.. tahniah!! ^_^

    ReplyDelete
  9. @kotak bulat

    haha.... KB nak boikot den la... habis la... (^^,)

    ReplyDelete
  10. @sergeant keroro

    thankz bro..

    aq nak takluk planet keron lepas ni... haha~

    ReplyDelete
  11. @Acik

    huhh... semputtt da ni... haha~

    btw, thankz... (^^,)

    ReplyDelete
  12. wah dah sampai 600 ? tahniah.. happy blogging :D

    ReplyDelete
  13. wah3!! aq pun baru dapat yang ke-700... tahniah!!

    ReplyDelete
  14. @Freaky

    thankz freaky... segmen seminggu 100 followers tu antara penyumbang followers kat blog ni... huhu~

    ReplyDelete
  15. @GaRy™

    wahh... tahniah gary...
    i will follow u... haha~ (^_^)

    ReplyDelete
  16. @ashafanie

    TQ... awak pon salah sorang dari 600++ followers blog ni... terima kasih sudi follow blog budak mentah ni.. heee ~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com