Wednesday, 13 July 2011

.Wordless Wednesday #8.



**Terima kasih kerana membaca entri .Wordless Wednesday #8.

16 comments:

  1. @Kalamhati

    tu baru sikit... kalau dibuka lagi gulungan tu mahu semua jenama ada kot... =D

    ReplyDelete
  2. @Syazwan

    i'm lovin' it... NIKE pon sokong.. wat tanda right... hehe~

    ReplyDelete
  3. @tia @ Ini Kisah Tia

    ni la org panggil resit BERJENAMA.. haha.. macam2 ada... hahha~

    ReplyDelete
  4. boikot sumenya..HUAHAHA

    ReplyDelete
  5. @cik ayin

    serius.... semua ni mmg akan diboikot kalau tgh takde duit... heeee~

    ReplyDelete
  6. pehh. ini la kan. konfem xnak guna tisu tuh. simpan je. haha.

    ReplyDelete
  7. @Tea

    haha... ni tgh confius ni... benda ni resit yg cam kat Giant ke.. ni tisu toilet..? haha~

    ReplyDelete
  8. @sergeant keroro

    ni resit kot..ala yang macam kat tesco tu...tapi ni ada logo2 brand kat resit...haha~

    ReplyDelete
  9. @Izzat Nazmi Saiful Bahri
    resit pn camni gk kan? xDD

    p/s: SE betol kalau tisu tandas camni.

    ReplyDelete
  10. @Tea

    haha...ni da kreatif sgt la tea..bukan org simpan pon resit kan...lepas tgk da tu buang...haha~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com