Wednesday, 6 July 2011

."Wordless Wednesday buat aku malas".

,Nak post satu entri dulu sebelum aq gerak ke Seremban...(^^,)

,Haa... siapa lagi yang tak tahu pe tu Wordless Wednesday atau nama lain dia aq panggil WW... haha... lain macam je nama WW tu... kebanyakan blogger mesti da tahu apa tu WW kan... pada hari Rabu... blogger hanya publish satu gambar tanpa sebarang penerangan.... biar gambar yang bercerita...

,Fenomena WW ni aq tak pasti bila mulanya... aq pon join jugak buat entri WW kalau tengah kekeringan idea nak taip entri.... huhu... WW ni buat aq malas nak taip entri.... yeke? tapi takde la satu hari suntuk tu aq akan post entri WW je... ada jugak entri lain aq publish... heee~

,haaa... kat atas highway nanti boleh la aq fikir nak update entri apa lagi lepas ni... hehe#


NOTA KECIL :

,Entri paling ringkas... daa... da... sambung lain kali kat entri aq yang lain.... gerak dulu... fuhhh!! 1800 km/jam... haa~


**Terima kasih kerana membaca entri ."Wordless Wednesday buat aku malas".

10 comments:

  1. pewiiitt.. g seremban buat pe? hiks.

    ReplyDelete
  2. hahha..sempat lagu tu tulis entri ek

    ReplyDelete
  3. skang jalan jem...bleh pk idea bro.. g seremban buat apa..jom lepak dataran senawang bro..kih kih

    ReplyDelete
  4. @Tea

    jumpa member... lepas ni susah da nak jumpa... da start praktikal... heee

    ReplyDelete
  5. @kotak bulat

    ni idea dtg tiba2... terus update entri... heee~

    ReplyDelete
  6. @ArulchelseA

    dr KL tak jem pon... jalan smooth je... lepak McD Senawang jom... haa~

    ReplyDelete
  7. @sergeant keroro

    haha... ko pon rasa macam tu jgk ke...?? haha~

    ReplyDelete
  8. oo baru tau pegi seremban..komen entri baru dulu..haha

    tapi watpe g sane?

    ermmm naik jet ke ape ni?haha

    ReplyDelete
  9. @Suhazli

    haha.... aq da jawab kat entri baru... heee~

    naik jet... tapi tk boleh terbang punya... haha~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com