Friday, 19 August 2011

Awal Entri Pagi Ni..?



Salam pagi Jumaat...

...dan salam 19 Ramadhan 1432H...selamat pagi...awal entri pagi ni kan..? hee..ahhh...lenanya tidur malam tadi....walupun zzzz agak lewat sikit...hee..bangun sahur pon lambat pagi tadi...dekat pukul 5 pagi jugak la baru bangun...

huhu...haa..selalunya bila pagi macam mesti aq kena zzzz kejap sebelum pergi kerja..tapi hari ni berlainan sikit...tak zzzz lepas Subuh...hee...lagipon pagi ni aq kena gerak awal sikit...sebab kena turun site kat Senawang...yezz..mungkin hari ni tak masuk pejabat...hee..

Saat korang baca entri aq bukan tengah zzzz ye...haha...sekarang mungkin tengah on the way pergi Senawang...(^^,)

"SELAMAT BERPUASA 19 RAMADHAN"

NOTA KECIL :

Ni entri autopublish...awal pagi lagi aq da buka blog taip entri ni...hee..

**Terima kasih kerana membaca entri Awal Entri Pagi Ni..?

19 comments:

  1. uik, semangat bukan main. hoho. selamat bekerja~ :D

    ReplyDelete
  2. g senawang jgn lupa lepak kt dataran senwang..kih kih kih

    ReplyDelete
  3. oh,bagusnya bangun awal.mesti rasa fresh kan :)

    ReplyDelete
  4. meh la datang sini.. tea kat senawang.. huahuahuahuahua..

    ReplyDelete
  5. inilah blogger~ sanggup tak nak kecewa kan reader.
    tetap taip entri pagi2..

    ReplyDelete
  6. kesian dia,x sempat nak zzzz..bia sy tlg zzz bagi pihak awk..hek3 :P

    ReplyDelete
  7. selamat berpuasa bro... semoga full posa sebulan.... hehehe...

    ReplyDelete
  8. selamat pagi dan selamat berpuasa :) hehe

    ReplyDelete
  9. @hira

    pagi2 kena la bersemangat...haha~

    ReplyDelete
  10. @ArulchelseA

    aq kena kerja la bro pagi tadi sampai petang kat Senawang..hee~

    ReplyDelete
  11. @dylla abas

    bangun sahur tu tak tidur langsung..pagi2 lagi kena siap2..lepas tu gerak g kerja..hee..

    ReplyDelete
  12. @Tea Dno

    tak dapat la nak pergi..kerja la semalam..hee..

    ReplyDelete
  13. @dhiera

    kalau ada masa mmg sy akan update entri...hee~

    ReplyDelete
  14. @FARIZA AINA

    wahhh..boleh ye zzzz bagi pihak..haha~

    ReplyDelete
  15. @GaRy™

    tak pernah missed lagi la bro..hahaa...

    selamat berpuasa jugak bro..(^^,)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com