Sunday, 7 August 2011

Bakal Jadi Musuh!


"Jom cari musuh..!!"

Haa..biar betul aq ni..ada ke nak cari musuh..hilang akal ke apa? kat dunia ni kalau boleh semua nak hidup aman..tanpa perselisihan faham..aman tanpa peperangan...sesiapa pon tak suka permusuhan ni kan..?

Hee..sebenarnya..ni semua gara-gara segmen Keroro yang aq join hari tu la ni...ala, segmen yang Jom Cari Musuh! hari tu..ramai yang da jumpa musuh dorang kat alam maya ni..maksud aq jiran dorang dalam dunia blog..hee..aq je belum jumpa lagi..(^^,)

..Aq je yang belum jumpa musuh aq lagi ni...ishh..asyik tersilap taip je..maaf lagi sekali ye..maksud aq jiran..setakat ni baru seorang je jiran aq..Ini Kisah Tia..masih ada lagi kuota ni nak letak jiran lain kat blog ni..hee..


NOTA KECIL :

..sape la bakal musuh aq ni...haha~

**Terima kasih kerana membaca entri Bakal Jadi Musuh!

30 comments:

  1. aku tk de lg musuh ni..lg pun tk de yang nak feed ngan aku ni..nasib keroro de buat segmen tu..bleh la jugak keroro cari kan....kih kih kih

    ReplyDelete
  2. kb da ad 2jiran.. :P nk jiran ngn kb tak? hehehe.. err..taknak?
    kecewa...
    nk lari balik blog...
    bye2...
    T_T

    ReplyDelete
  3. sat lagi jumpa lah mush tu..hehe don't worry

    ReplyDelete
  4. hehe, suka buat orang saspens XD

    ReplyDelete
  5. @ArulchelseA

    best ada ramai musuh ni..haha..
    kena tunggu la bro..nanti keroro carikan..hee~

    ReplyDelete
  6. @kotak bulat

    hee..nak tukar feed ke KB..? jom3 exchange..heee~

    ReplyDelete
  7. @cucu umie

    nanti jumpa la tu..tapi siapa agaknya..haha~

    ReplyDelete
  8. @sergeant keroro

    haha..tajuk kena suspen sikit..macam tajuk segmen ko tu..haha~

    ReplyDelete
  9. @NasZ

    konfius ni..nak serang sape ni..haha~

    ReplyDelete
  10. @Bro ahmad

    haha..kita mmg da bermusuh lama da bro..heee~

    ReplyDelete
  11. @Luqeem™

    haa..sape musuh yang dicari tu agaknya..haha~

    ReplyDelete
  12. wow..dapat jiran baru..nga tia plak tu..hak3

    ReplyDelete
  13. mengeratkan silaturrahim sesama blogger..

    hehehe

    aku suka berjiran.. sbb kita tak lost contect dengan jiran. n dorg pun slalu komen blog kta. so sama sama memerlukan... suka berjiran.. sbb kita tak lost contect dengan jiran. n dorg pun slalu komen blog kta. so sama sama memerlukan...

    ReplyDelete
  14. @H.J

    hee..berjiran dgn tia da lama da..sejak bulan lepas lagi..(^^,)

    berjiran dgn KB baru lagi..hee~

    ReplyDelete
  15. @Wanz Mejuez

    haa..betul tu bro..mmg setuju sgt..boleh jugak berkongsi2 tips ke dgn jiran..sama2 naik..kan elok tu..(^^,)

    ReplyDelete
  16. hhahaha... kasi bebanyak jiran bro... sepakat membawa berkat... hihihi...

    ReplyDelete
  17. @Ummi

    hee...tak baik bermusuh ni..(^^,)

    ReplyDelete
  18. @GaRy™

    betul2 tu bro..aq baru dapat jiran baru dr segmen kero..heee..(^^,)

    ReplyDelete
  19. saya dalam list pertama! hahaha :D nanti saya update~ :p

    ReplyDelete
  20. haha. musuh dengan jiran bahaya tuu. kang perang pulak. hehe

    ReplyDelete
  21. @hira

    hee..sape musuh awak hira..? haha~

    ReplyDelete
  22. @fatin syahirah :)

    haha..takde la sampai macam tu..setakat baling2 kuali biasa la tu..haha~

    ReplyDelete
  23. nak jiran lagi tak? wakaka..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com