Sunday, 7 August 2011

Bermusuh Dengan..Fariza Aina

Haa..hari tu kan aq ada join segmen keroro..Jom Cari Musuh!..tajuk segmen je ajak cari musuh..sebenarnya maksud sebenar segmen tu jom berjiran..haha..

http://izzawann.blogspot.com

...akhirnya..aq da jumpa musuh baru aq Fariza Aina..eh, silap..jiran baru aq..hee...kena buat sesi suai kenal ni..haha..jom kenal jiran baru aq ni..klik kat header tu..baru buat blog juga macam aq..hihi..(^^,)


NOTA KECIL :

...kawan biar beribu..musuh jangan dicari..hee..

**Terima kasih kerana membaca entri Bermusuh Dengan..Fariza Aina

26 comments:

  1. feewitt jiran perempuan tuu

    ReplyDelete
  2. aku pun dah jumpa dah..kih kih..selamt berjiran jugak bro..

    ReplyDelete
  3. pas ni ade 44 musuh (jiran) hehe

    ReplyDelete
  4. @sergeant keroro

    tengah tunggu signal dari jiran baru ni..hee..

    thankz kero..(^^,)

    ReplyDelete
  5. @Freaky

    semua jiran aq perempuan..erk..haha~

    ReplyDelete
  6. @ArulchelseA

    hee..selamat berjiran jugak bro..(^^,)

    ReplyDelete
  7. @fiq.

    penuh blog ni nanti kalau letak 44..heee~

    ReplyDelete
  8. owh tahniah..sy pn dah ade jiran baru..hee

    ReplyDelete
  9. @Wanie

    hee...excited ni dapat jiran baru..(^^,)

    ReplyDelete
  10. pergh dpt awek jd jiran..hehehe

    ReplyDelete
  11. @iMBobo

    hee..kero yg letak..nak buat mcm mane iM..hee~

    ReplyDelete
  12. wahh..da dapat jiran baru ye.^^
    selamat berjiran..ehee

    ReplyDelete
  13. nak jengah jiran baru tu la.. :)

    ReplyDelete
  14. @zareliqa afiqa

    hee..baru dapat jiran baru semalam..(^^,)

    ReplyDelete
  15. fuhhhhhhhh.. jiran dia awek. phewwwiiittttt~ hahaha :p

    ReplyDelete
  16. awww. jiran perempuan. haha, selamat berjiran lah ya :D

    ReplyDelete
  17. @fatin syahirah :)

    haha..keroro la pilih..mane sy tahu..hee~

    ReplyDelete
  18. yup..excited gak dpt jiran baru ni..hek3..sape2 nak kenal jiran ezad ni..jemput2 la ke blgo..ade disediakan air n biskut marie sbg santapan..hak3..jom~~

    ReplyDelete
  19. @FARIZA AINA

    haaa..tuan belog da jemput tu..jom masuk ramai2 ye..heee~

    ReplyDelete
  20. wah.. sume jiran kat sini perempuan lahh.. heeee...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com