Wednesday, 10 August 2011

Berundur Diri Dari Blog..


Huuhh...aq rasa da tiba masanya untuk aq berundur...hmmm...nak tak nak aq kena tinggalkan blog ni...da lama da aq fikirkan semua ni...keputusan aq muktamad..takde sape yang pengaruhi aq untuk nak berundur dari dunia blog ni...

Aq da penat...habis cukup sampai sini...blog yang terakhir aq komen tadi tu..haa..tu la komen yang terakhir dari aq...aq da tak mampu nak tahan lagi da ni..serius...

...sekarang ni..aq cuma nak ucapkan selamat...SELAMAT MALAM je..hee..sebab aq da mengantuk sangat...tu yang keluar idea buat entri ni..haha...


Hee..intro yang menyayat hati kan...haa..takkan la aq nak berhenti blogging macam tu je..aq cuma nak berhenti blog untuk cukupkan masa tidur aq je...nanti nak bangun sahur pulak kan..takut tak larat nak bangun je nanti kalau tidur lewat...hee..

Entri santai tengah malam...best tak? huhu..Jom tidur..tak elok tidur lewat sangat ni..haha..apa kurangnya dengan aq ni..tidur lewat jugak..(^^,)

"Selamat Malam dan Selamat Bersahur"


NOTA KECIL :

...perghh..kalau la hujan malam ni..alangkah syoknya tidur..heee...

**Terima kasih kerana membaca entri Berundur Diri Dari Blog..

40 comments:

  1. wuahahah saiko je. mati2 aku ingat nak berenti blog

    ReplyDelete
  2. penuh dramatik. siot jer. terkejut baca. hahaha. selamat malam. :)

    ReplyDelete
  3. intro tak boleh nak menyayat hati lagi kan. hehe. selamat b'sahur esok! ;)

    ReplyDelete
  4. ingat bro bakal admin blog ni,,huhhhh

    ReplyDelete
  5. haha, tajuk serius bikin gempak XD

    ReplyDelete
  6. err .. ingatkan betul lah tadi nak stop blogging . -.-'

    ReplyDelete
  7. bangun esok kejut aku sahur yer.aha

    ReplyDelete
  8. haha, prank di pagi bute

    =.=

    ReplyDelete
  9. perghh... ko buat aq ngantuk la bro... hahahaha.....

    ReplyDelete
  10. grrr...tajuk dia nk gempk kan... nak bakar blog ni boleh tak????

    ReplyDelete
  11. la..ingatkan btol2 td..baru je nak nanges td..wuwuwuwu~
    sedih kot..baru berjiran..tiba2 jiran dah nak stop blogging..wuwu~saspen je la..

    ReplyDelete
  12. musuh,sy ade lukis doodle utk kamu..terjah la blog sy nt ea..suprise musuhku!!!

    ReplyDelete
  13. @Freaky

    ayat kalau da mengantuk mmg macam tu freaky..hee~

    ReplyDelete
  14. @Mr.Thinker@Ali

    haha..tengah2 malam buat drama pulak aq ni kan..hee~

    ReplyDelete
  15. @SITI NOORNADIYANA

    hee..intro kena la best..baru la excited nak baca sampai habis..(^^,)

    ReplyDelete
  16. @Bro ahmad

    wahh..da pasang cita2 ni bro..aq masih setia lagi dgn blog ni.. =D

    ReplyDelete
  17. @Popoi

    selamat bersahur..eh,da nak habis da ni..hee~

    ReplyDelete
  18. @sergeant keroro

    haha..macam tajuk segmen ko hari tu la..hee..
    aq pon reti buat suprise jugak..(^^,)

    ReplyDelete
  19. @Cik Baju Kurung

    tengah menahan ngantuk masa taip entri tu..

    habis je bw terfikir nak buat satu entri..haa..tu la hasilnya..hee~

    ReplyDelete
  20. @H.J

    ko set alarm la sampai 3-4..confirm bangun punya..hee~

    ReplyDelete
  21. @hira

    haha..nasib baik sy taip pendek je..kalau taip panjang2 tapi poin dia cuma 1 je..mesti kena belasah da sy ni..hee~

    ReplyDelete
  22. @

    haha..sekali sekala buat entri macam ni..hee~

    ReplyDelete
  23. @kotak bulat

    tajuk gempak kan..? (^^,)

    erk..jangan la bakar2 ni KB..hee~

    ReplyDelete
  24. @FARIZA AINA

    hee..main2 je la..entri tu mmg agak tak betul sikit..tuan belog pon tgh dalam mood zzzz masa tu..(^^,)

    ReplyDelete
  25. @FARIZA AINA

    wahh..ada doodle utk sy..
    terharu..sob..sob..kena terjah ni..hee~

    ReplyDelete
  26. ezad suka au bergurau.. ingat betul2 tadi.. ^_^ nasib tak..

    ReplyDelete
  27. ceyttt. intro yang begitu suspended particle betollah -.-' haha

    ReplyDelete
  28. @Shaherah

    hee...saje nak test power buat ayat sedih dalam entri..kalau dalam keadaan sleep mode mmg mcm tu..(^^,)

    ReplyDelete
  29. terjah punya terjah..last2 doodle hilang..kah3..sori ye musuh..ade kesilapan teknikal..mybe doodle tu p sahur td..pastu lupa nak masuk balik kat blog..ngee~~

    ReplyDelete
  30. haha,, nak buka puasa dengan kasut tak? lalalalala..

    ReplyDelete
  31. @FARIZA AINA

    owh..patut la doodle tu menghilangkan diri ye pagi tadi..heee~

    ReplyDelete
  32. @fieha

    hee..takde la..tak mungkin la sy nak stop blogging buat masa ni..

    ReplyDelete
  33. @Tea Dno

    haha...boleh jugak tea..
    larriiiiii..selamatkan diri..hee =D

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com