Saturday, 6 August 2011

"Blogger Menghalau Aku"


Huuhh..jam kat laptop pon da menunjukkan pukul 2.58 pagi tapi aq masih lagi dok menghadap laptop ni dari tadi..nak berblogwalking sampai pengsan tapi aq da mula menguap ni...bantal pon da memanggil tu haa..haha..

"Blogger menghalau aku nampaknya ni.."

...Erk..aq baru nak sambung berblogwalking balik tadi tapi...kenapa asyik keluar benda ni je dari tadi..nak blogwalking pon da macam...err...macam menghalau aq suruh masuk tidur je blog ni..hee..


Haa..takpe la..mungkin nanti OK la tu..aq tak tahu la entri ni boleh dipublish ataupun tak...aq pon main taip je ni..hee..baik aq labuhkan tirai blog ni dulu..lepas tu tuan blog pon nak lelapkan mata kejap..nanti nak bangun sahur lagi...hee..

"SELAMAT MALAM..eh..SELAMAT PAGI..hee"


NOTA KECIL :

..huhh...kena tangguhkan dulu la aktiviti berblogging sampai pengsan ni...(^^,)

**Terima kasih kerana membaca entri "Blogger Menghalau Aku"

38 comments:

  1. haha~ dia xhalau tu, mungkin private kot,..ehehe..cuba lg.

    ReplyDelete
  2. dia suruh tuan blog rehat la tu... huhu

    ReplyDelete
  3. warning ovedos time tu? huhuu

    ReplyDelete
  4. Aku rasa bukan blogspot halau ko. aku rasa mmg tuhan nak ko berehat supaya boleh perbanyakkan amalam kot. hehehe. :)

    ReplyDelete
  5. ape tuh?
    knp keluar mnde alah tu?

    ReplyDelete
  6. dapat publish ni bro... orait je.. hehe... biasa la... blogspot ni memang banyak hal~..

    ReplyDelete
  7. orait, jom sambung blogwalk. blogger dah x marah tu ... :)

    ReplyDelete
  8. biasa jugak jd masalh mcm tu..kih kih kih

    ReplyDelete
  9. hehehe...bkn halau la...suruh tido supaya senag bagon sahur...:)

    ReplyDelete
  10. blogspot kata, "entry update tenggelam timbul, taknak kasi ezad komen.."

    hahaha...

    ReplyDelete
  11. @Panggil aku Han

    hee..tension asyik keluar benda ni je..last2 tidur je terus..haha~

    ReplyDelete
  12. @zieyzain

    entah la..mmg blogger halau sy masuk tidur la tu malam tadi..heee~

    ReplyDelete
  13. @Bro ahmad

    tengah tak betul tu blogger masa tu bro..

    ReplyDelete
  14. @Mr.Thinker@Ali

    hee..yela tu kot..ni pagi2 da buka blog..(^^,)

    ReplyDelete
  15. @SoLy SoLicious

    entah la..sy pon tak tahu kenapa keluar benda tu..heee~

    ReplyDelete
  16. @GaRy™

    aq cuba je publish entri ni..keluar pulak..haha..asyik buat hal je blogspot ni..

    ReplyDelete
  17. @ArulchelseA

    haha..nak marah pon tak bleh kan bro..hee~

    ReplyDelete
  18. @cik pip

    entah la cik pip..tak tahu nak kata pe..blogspot mmg asyik problem je..

    ReplyDelete
  19. aku selalu jadi mcm ni.. ahaha dah jadi kebiasaan kot... =)

    ReplyDelete
  20. @Wanz Mejuez

    kalau jadi macam ni mmg alamatnya..tutup lappy..tidur la..haha~

    ReplyDelete
  21. dia tak menghalau. dia suruh awak pergi tidur je tu. jangan risau. hahaha :D

    ReplyDelete
  22. aku un pernah kena macam tu. dah la mood blogwalking tengah meninggi masa tu. sabar aje lah. hehe

    ReplyDelete
  23. @hira

    tu memang menghalau namanya..haha~

    ReplyDelete
  24. @fatin syahirah :)

    haha..mmg makin malas la nak bw bila jadi macam tu..hee~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com