Thursday, 25 August 2011

Haa..Betul La Tekaan Tu..


Haa...pagi tadi aq ada post satu entri WW kan..? Masih ingat lagi tak..ke da lupa..?
Dalam entri tu aq ada buat satu game main teka lagu ni...[SINI]

Nak tahu ke lagu apa yang PSIKO aq awal pagi tadi...haa..mana yang da teka dengan betul tu tahniah la...aq takde sediakan hadiah..saje nak buat game antara blogger ni..hee...


Haa..jawapan yang paling spesifik...paling tepat adalah Lagu Raya...memang psiko betul awal pagi masa aq nak bersiap pergi kerja radio putarkan koleksi lagu raya ni...tunggu la aq cuti nanti...nak putar lagu raya dari pagi sampai malam pon aq tak kisah..sebab dalam mood cuti...hee...

Tahniah ! Korang memang pandai la main game teka lagu ni...hee...




NOTA KECIL :

Pagi nanti tunggu la..mesti ada lagi lagu raya kat radio...heee..

**Terima kasih kerana membaca entri Haa..Betul La Tekaan Tu..

36 comments:

  1. aq teka salah ke?.. (padahal aq x teka pun~.. XP)

    ReplyDelete
  2. @GaRy™

    haha..tu la..ko mmg saje buat aq konfius kejap..huhu~

    ReplyDelete
  3. hahahahaha :D kan betul! memang psiko habis lagu raya ni. tapi..... saya jarang layan lagu. cuma akak sekerja je suka pasang. layan walaupun sedih sebab raya dekat rumah je. hoho

    ReplyDelete
  4. lol~ den x online lak td..huhuh..len kali nunggu den online la dulu...nk teka jugak...heeeee

    ReplyDelete
  5. @hira

    hee..pagi2 bukan sy yg pasang radio..mak sy yg selalu pasang..kat ofis mmg takkan dgr lagu raya la...haha..

    ReplyDelete
  6. @SoLy SoLicious

    hee..mana la den tahu..buat pon spontan je pagi tadi..hee~

    ReplyDelete
  7. saya tak nak pasang. nangis nanti, sendiri mau tanggunglah kan? hahaha :D mak awak suruh awak duduk rumah tu. jangan pergi kerja :p

    ReplyDelete
  8. @hira

    hee..takpe2..hari jumaat last kerja..lepas tu cuti sampai raya ke-6...heee~

    ReplyDelete
  9. @sergeant keroro

    harap2 pagi nanti takde la aq dengar lagu raya lagi...mood nak g kerja hilang terus tu kero..ingat raya je..haha~

    ReplyDelete
  10. saya kerja sampai ISNIN! =_______= tapi nasib baik sampai pukul 5. kemudian, nak pergi ronda-ronda bazar kejap. mana tahu dapat makanan murah ke kan? hahahaha :p

    ReplyDelete
  11. aku jarang kena kalau bab teka teki ni. hehe

    ReplyDelete
  12. @hira

    hee..sy apply cuti hari isnin tu..(^^,)

    hari last bazaar kan..mesti ramai yg tak berniaga da..huhu~

    ReplyDelete
  13. @Freaky

    hee..nama pon teka..aq pon bukannya selalu kena kalau teka2 ni..haha~

    ReplyDelete
  14. lagu raya mmg tak payah utk di teka...:)

    ReplyDelete
  15. Huhu betul pulak tekaanku :p kekeke
    Nak raya mmg ah lagu raya. Hee

    ReplyDelete
  16. @kotak bulat

    ala..sy buat pon game ni spontan je pagi semalam KB..

    ReplyDelete
  17. @Bigdaddyz

    hee..betul2..tapi kalau sy suruh teka tajuk lagu raya..haa..tu payah sikit..hee~

    ReplyDelete
  18. @twinkeenabilah

    tapi kalau pagi2 time nak g kerja..dengar pulak lagu raya..tak ke hilang mood nak kerja tu..hee~

    ReplyDelete
  19. aku tak sempat teka la tu..aha

    ReplyDelete
  20. Tak smpat teka..

    *actually, tak taw pown ada.. hohooh..*

    btw, Tahniah kat sesape yg teka betul tu..

    ReplyDelete
  21. bro punya lappy speker load tak pasang waaa kecewa...memang tak dengar pun whahaaaa

    ReplyDelete
  22. saya teka lagu balik kampung. kan lagu raya gak tuh. kihkihkih. lagi menusuk lagu tuh utk yg x dpt cuti raya hoh

    ReplyDelete
  23. @Clara

    hee..sy saje2 je buat game tu pagi semalam..(^^,)

    ReplyDelete
  24. @Bro ahmad

    memang sunyi je la kan bro kalau takde speaker..hehe

    ReplyDelete
  25. @Lya Colours

    hee..lagu tu lagi la menusuk jantung dan kalbu..hee~

    ReplyDelete
  26. sume dah eksaited nak raya ni..

    ReplyDelete
  27. @Tea Dno

    selagi belum cuti ni..lagu raya mmg agak psiko la..hee~

    ReplyDelete
  28. @tia @ Ini Kisah Tia

    hee..tia tak online..macam mana nak join..:)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com