Tuesday, 9 August 2011

Haa..Biar Betul Ni?

"Haa..biar betul?"

Huhh...memang aq agak terkejut jugak la semalam bila aq buka blog...kenapa? income nuffnang naik mendadak..oh! tu tak mungkin..hee..followers da cecah 4 angka..tu pon bukan..tak sampai lagi..jauh lagi tu...

...haa..sebabnya ada 2 blogger ni yang telah meninggalkan kesan yang agak tragis kat blog aq..haha...tragis..? sesuai ke ayat tu.. macam tak kena gaya je..hee..sebenarnya blog kena serang lagi semalam..entah kali ke berapa blog aq diserang macam ni..tak ingat la pulak..haha..

Ni buktinya aq kena serangan lagi..hee..



Hee...rajin betul korang serang aq ye..bertubi-tubi kena serang ni..korang tunggu la nanti..aq akan buat serangan balas..haha..


NOTA KECIL :

...hee...nanti aq akan terjah balik blog korang..sebab masih ada lagi yang belum aq terjah...(^^,)

**Terima kasih kerana membaca entri Haa..Biar Betul Ni?

38 comments:

  1. Pergh pergh pergh! Rajin gila. Hahaha!

    ReplyDelete
  2. asyik kena terjah je blog kesukaan ramai ni huhuuu..blog bro cepat siapa sudi terjah huhuuuuu

    ReplyDelete
  3. jangan pengsan plak kene serang tuh. hehe

    ReplyDelete
  4. hahaha, rajin diorang kan?? XD

    p/s : blog aku diorang dah tak berani :p

    ReplyDelete
  5. pergh nak buat serang balas dah ke ? uhuh .. aku dah nak surender dah ni ..

    ReplyDelete
  6. hira blogger yg rajin..die selalu koemn semua entry kite hee

    ReplyDelete
  7. ingatkan kena serang ape tadi.. :)

    ReplyDelete
  8. aku xpenah menyerang dan diserang lg ni..kih kih

    ReplyDelete
  9. haha kena serang tu bro :D

    ReplyDelete
  10. nanti cuti.. shera nak serang gak lar.. mcm best serang2 ni.. hehe..

    ReplyDelete
  11. haha..kene serang ea?ade cedera x jiranku?haha

    ReplyDelete
  12. blogger dah ada trend baru.. serang blog orang dengan komen bertubi-tubi. hahaha..

    ReplyDelete
  13. lupa nak kasi p/s: selamat menjalani ibadah puasa utk hari seterusnya.. kehkeh.. rasa dah lama tak jenguk sini.. n_n

    ReplyDelete
  14. sikit lagi tu nak jejak 4 angka..chaiyok2! :)

    hebat la penyerang2 ni..

    ReplyDelete
  15. serangan bertubi-tubi ni.. hehe

    ReplyDelete
  16. @Dianaa

    haha..dorang memang rajin terjah2 ni..hee~

    ReplyDelete
  17. @Bro ahmad

    blog kesukaan ramai..? mane ada la bro..bro da keluar ayat sedih la pulak..adehh...

    ReplyDelete
  18. @rara pinkmafia

    hee..entah la..tak tahu nak panggil pe kalau yg komen banyak2 ni..

    ReplyDelete
  19. @Lya Colours

    tak pengsan..cuma mengah je nak terjah satu2 komen tu..hee~

    ReplyDelete
  20. @sergeant keroro

    haha..mmg rajin..hee..

    p/s : apasal pulak tak berani..? pelik ni..

    ReplyDelete
  21. @iPai

    buat masa ni tak boleh nak serang sangat la bro..masa blogging pon terhad..hee~

    ReplyDelete
  22. @cik najihah

    tu la..kalau boleh semua entri dia nak terjahnya..hee~

    ReplyDelete
  23. @fieha

    hee..da berapa kali entah kena serang macam ni..(^^,)

    ReplyDelete
  24. @Freaky

    haha..berapa jam aq tak buka blog da kena serang..

    ReplyDelete
  25. @Shaherah

    kalau cuti ada masa panjang sikit nak serang2 ni kan..hee~

    ReplyDelete
  26. @FARIZA AINA

    alhamdulillah..takde sape yang tercedera la..heee~

    ReplyDelete
  27. @Tea Dno

    tu namanya trend serangan gerila..haha~

    ReplyDelete
  28. @syarifahsidrus

    hee..ramai yang menerjah..sy pon layan je la...hee~

    ReplyDelete
  29. serangan gegila takpe.. jangan serangan gorila.. haha.. xDD

    ReplyDelete
  30. @Tea Dno

    serangan gegila? kah3~
    kalau serangan gorila habis la..haha...

    ReplyDelete
  31. eh, baru perasan saya termasuk dalam list tu. segan la~ hahaha :D adeh. saya terjah kadang-kadang bila ada masa. entry yang tak sempat nak terjah, tu yang komen banyak-banyak. hahaha :D

    ReplyDelete
  32. @hira

    haha..nak serang saya tak segan pulak..haha...

    skrg ni da trend serang entri byk2 ni..hee~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com