Monday, 15 August 2011

Jom Serang Bazaar..!


Huuhh...terasa macam nak makan murtabak pulak bila berbuka nanti ni...da lama rasanya tak makan murtabak ni...sebab da 3-4 hari aq tak pergi jenguk bazaar Ramadhan...harap hujan kat luar tu da berhenti..boleh la aq singgah bazaar ni kejap sebelum masuk waktu berbuka...


Mr.Google memang best la.. :)


Murtabak Oh! Murtabak..tunggu kedatangan aq kat bazaar..haaa..jangan bila aq sampai bazaar nanti satu keping murtabak pon aq tak dapat beli...kempunan nanti..=_=


NOTA KECIL :

Saat korang baca entri ni..aq mungkin da sampai bazaar Ramadhan agaknya..tengah cari Mr.Murtabak..hee...

"SELAMAT BERBUKA PUASA"

**Terima kasih kerana membaca entri Jom Serang Bazaar..!

38 comments:

  1. aku dah beli 2 murtabak.. yahuuu

    ReplyDelete
  2. dh mkn murtabat semalam..lalalal~

    ReplyDelete
  3. sama la..mkn murtabak jugak ni..

    ReplyDelete
  4. bro, dapat ke tak murtabak tuh??.. huahahahaha...

    ReplyDelete
  5. @Freaky

    sama la freaky..aq pon dapat 2 jugak hari ni..haha~

    ReplyDelete
  6. wah..besh nye..ari ni sy dpt bbuka ng murtabak gak la..uwee~

    ReplyDelete
  7. jeles.india xde bazar ramadhan.xpe,next week sy balik msia.hehe=p

    ReplyDelete
  8. murtabak o murtabak.. my feveret tapi x leh mkn slalu.. nnt muak plak..:D

    ReplyDelete
  9. @ArulchelseA

    murtabak ni bila time puasa je feeling nak makan..kan? hee~

    ReplyDelete
  10. @fara anak abah

    yela..da nak raya da kan..hee..
    nanti boleh la pergi bazaar..(^^,)

    ReplyDelete
  11. wahh wahh kau..
    seyes mengidam gile ehh..
    cam pempaun je..
    hahahahaah =)

    ReplyDelete
  12. @Dzarief Zuhdi

    tak la hari2 makan..selang2 bape hari baru makan..hee~

    ReplyDelete
  13. @Far8 budak baik

    haha..tiba2 teringin nak makan murtabak pulak petang tadi..haha~

    ReplyDelete
  14. ramai tol owg suke murtabak eh..hihihi

    ReplyDelete
  15. @aimie amalina

    sy suka murtabak bila time puasa je..(^^,)

    ReplyDelete
  16. nak3 satu... huhu

    sy syg awak?
    http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/kasih-sayang.html

    ReplyDelete
  17. murtabak mmg la sedap..tp kan..kalo jiran belanja sy..super duper sedap ar! :P

    ReplyDelete
  18. @L

    kalau post..belum sempat sampai mesti da basi..hee~

    ReplyDelete
  19. @FARIZA AINA

    haha..kalau orang belanja apa pon sedap..hee~

    ReplyDelete
  20. @hira

    haih..mana satu ni hira..kejap minat...kejap tak..haha~

    ReplyDelete
  21. tak mengidam lagi nak makan murtabak. ;)

    ReplyDelete
  22. @siti kektus

    sekarang tunggu nak mengidam makan pe pulak..hee :D

    ReplyDelete
  23. @sergeant keroro

    aq da tak lalu tengok murtabak sekarang ni..haha~

    ReplyDelete
  24. waktu skang tengok murtabak memang terliur.. kang dah berbuka taknak makan pun.. huhuh..

    ReplyDelete
  25. sedapnya.. *meleleh airliur* wakaka..

    ReplyDelete
  26. @Tea Dno

    haha..sape suruh tengok entri ni pagi2..hee~

    ReplyDelete
  27. @Tea Dno

    semalam beli murtabak pon malam baru makan..heee~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com