Sunday, 21 August 2011

"Kau Telah Kecewakan Aku"

Selamat pagi ~

Salam pagi Ahad...biasanya kalau hujung minggu macam ni...mesti masih ada yang tengah zzzz lagi awal pagi macam ni...hee...tapi aq awal pagi ni da depan lappy..sibuk dok menghadap blog...haha...sebab malam tadi tak sempat nak lepak lama-lama dengan blog sebab...

...ada yang tak senang tengok aq online blog ni...update entri...blogwalking...aq pon tak tahu la entah kenapa dengki sangat dengan aq ni...asyik nak sabotaj aq je sejak kebelakangan ni...memang psiko la kau ni..ishh...takkan sebab kau aq nak berhenti blogging...

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

"Lagi sekali kau telah kecewakan aku...router oh! router.."



Eh...tu bukan Cik Anon yang serang...dialog rekaan aq sendiri...haha...malam tadi memang kacau mood aq nak berblogwalking la...router kat rumah aq ni boleh buat hal pulak malam tadi...nasib baik pagi ni da OK..boleh la update entri ni...heee...


NOTA KECIL :

Haha..bagus jugak router ni buat hal...boleh la zzzz awal sikit malam tadi..hee...

**Terima kasih kerana membaca entri "Kau Telah Kecewakan Aku"

56 comments:

  1. saya pulak, tak tido lagi hahaha
    -.-

    ReplyDelete
  2. hehe die saje nak soh kamu tdo awal~

    ReplyDelete
  3. bulan lepas kat rumah aku dua kali kena sambar petir..hahaa..sekarang ni kalau nak hujan sikit pun dah tutup..bosan woo tak der internet kat rumah..

    ReplyDelete
  4. xpe la...dia suru rehat awl tue..heheh yg penting pginye ok da...:D

    ReplyDelete
  5. dulu ku pakai yang ni..skang dah tukar modem lain pulak..

    ReplyDelete
  6. tak pe la tu..dia suh mengaji la gamaknya..hahaha

    ReplyDelete
  7. ada hikmah router tu buat hal kan hehe

    ReplyDelete
  8. perghh..ingtkan si anom mane la td...

    ReplyDelete
  9. router ni kena jaga sebab dia sensitif sikit, br ni dh rosak dan nasib baik dpt tukr yg baru dgn free. org telekom ckp kena cabut wayar merah kalau tak guna sebab takut kena sambar petir.

    ReplyDelete
  10. ayoooooo
    ingt sape yg dengki..kikiki =)

    ReplyDelete
  11. benda tuu pun nk rehat gak.. :P

    ReplyDelete
  12. kat rumah ni pon,mende tu selalu buat hal...^^

    ReplyDelete
  13. TM always failed. HAHA! aku guna TP Link, dc payah kot. Masa guna TM punya, sehari mesti ada dc. lepas tukar, seminggu skali nk dc tu ada lar. Nak syok guna Aztec kot. entah, lupa nama. :)

    Happy blogging yo!

    ReplyDelete
  14. haha ingtkn blogger mana lah td..br ingt nak babab hahaha..

    ReplyDelete
  15. streamyx slalu gitu. geram.. XD

    ReplyDelete
  16. Nasib baik da ok yer..kalau tak,merana~ hihi :D

    ReplyDelete
  17. @Myera Nyera

    haha..lagi la..tahan betul ye mata tak zzz..hee~

    ReplyDelete
  18. hehe tuka router lain je bro.. hello kt tm kate router problem

    ReplyDelete
  19. @Danial Razak

    haha..aq bila nak tido malam je baru tutup router tu...heee~

    ReplyDelete
  20. @MyMye MyMya

    selalu jugak la jadi macam tu..tgh malam je buat hal..hee~

    ReplyDelete
  21. @ArulchelseA

    ni modem yg kedua..sebab aq da upgrade line ni dari 1Mbps ke 2 Mbps..modem pon dia tukar..

    ReplyDelete
  22. @merahitujambu

    mmg ok..laju je..tapi kdg2 tgh malam je buat hal kejap..

    ReplyDelete
  23. @☀ Izzaty Hedry☀

    hee...betul3..selalu hari minggu yg tido awal sikit..

    ReplyDelete
  24. @[sutera kasih]

    haha..tu la..kalau tak takde la entri ni..hee~

    ReplyDelete
  25. @SoLy SoLicious

    hee..cik anon..? takde la..ayat rekaan sy sendiri..hee~

    ReplyDelete
  26. @Santri T.P.I.N.I

    sy tak pernah cabut pon wayar merah tu kalau masa guruh..hee~

    ReplyDelete
  27. @kotak bulat

    kesian dia asyik terpasang je kan KB..hee~

    ReplyDelete
  28. @saya cello191

    tak boleh nak marah..nanti dia merajuk susah..haha~

    ReplyDelete
  29. @Mr.Thinker@Ali

    ni kadang2 je buat hal..buat masa ni boleh sabar lagi la..hee~

    ReplyDelete
  30. @zareliqa afiqa

    nasib baik hari ahad dia buat hal..hari ahad pon sy malas sikit nak online..hee~

    ReplyDelete
  31. @Freaky

    router ni baru je lagi tukar la bro..hee~

    ReplyDelete
  32. Routet tu nak rehatla... dah selalu sangat on...

    Ha.. ha..

    ReplyDelete
  33. zzz awal la bagus..pepagi xde laa ngatok sgt..segar je nak g keje..ngee~~

    ReplyDelete
  34. @ezad:
    hehe kdg2 bnda sekeliling pun boleh bg kita idea utk blogging kan :)

    ReplyDelete
  35. tak perlu runsing-runsing. ambil bantal dan sedia untuk landing. fuhhhhhhhhhhh.. hahaha :D

    ReplyDelete
  36. @KhAiReDzAiMy

    haha...tu la bro..kesian dia..aq pon on lama sgt..

    ReplyDelete
  37. @FARIZA AINA

    kalau zzz lama sgt..nak bangun sahur pon liat nanti..hee~

    ReplyDelete
  38. @[sutera kasih]

    hee..betul tu..kdg2 mmg tercetus idea dari kejadian di sekeliling kita..hee~

    ReplyDelete
  39. @hira

    malam ni nak buat la..tak larat nak online lama2 da ni..hee~

    ReplyDelete
  40. petanda kena beli n tukar lain ni,...

    ReplyDelete
  41. @Wanz Mejuez

    haha...baru je tukar ni..takkan da nak kena tukar lagi..huhu~

    ReplyDelete
  42. saja nak bermanja-manja lah tu.. hahaha.. :P

    ReplyDelete
  43. @Tea Dno

    haha...ni perli ke ape ni tea..? haha~

    ReplyDelete
  44. @sergeant keroro

    kalau aq punya rosak boleh trade dgn ko punya ka..haha~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com